Sari la conținut

Ajutor de la natură. Această plantă face minuni pentru ficat și pancreas

plantele
sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
remedii pentru bolile stomacului

Ajutor de la natură. Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a vorbit la un moment dat despre o plantă care face minuni pentru ficat, fiere și pancreas.

„Nu cred că este un leac, ci un sfat. Leacul este în interiorul nostru și trebuie să gândim normal. Trebuie să ne bucurăm atunci când avem lucrurile astea.

Cineva și-a rupt un picior, dar nu se bucura când mergea. Dar după ce începe să meargă din nou se bucură. Deci, trebuie să ne bucurăm atunci când avem: sănătate, viață, de toate.

Și ca să întreținem toate lucrurile astea, eu am o rețetă foarte ușoară pentru că, pe partea ficatului, a fierei și a pancreasului este foarte bun mărarul. Mărarul sub orice formă: semințe de mărar, mărar uscat, mărar verde, nu contează.

E bine să punem o linguriță de plantă. O linguriță înseamnă cât luăm noi cu trei degete. Și un pahar de apă fierbinte. Îl lăsăm să se infuzeze și apoi lăsăm să se răcească.

Ceaiul de mărar, leacul zilei cu Lidia Fecioru

Strecurăm și bem această cantitate în patru reprize, cu o jumătate de oră înainte de masă. Asta este foarte bun pentru funcționalitatea pancreasului.

Să nu uităm că ceaiul de pelin e foarte bun.

Atunci când avem pietre la fiere, ne ducem direct la doctor. Pancreasul se îmbolnăvește de cele mai multe ori din cauza fierei și atunci când sunt pietre nu mai întrebăm de rețete naturiste. Ne ducem direct la doctor”, a spus Lidia Fecioru la Antena 3.

Lidia Fecioru, leac miraculos

Prezentă în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, Lidia Fecioru a prezentat rețeta unui ceai foarte bun pentru femeile care vor să facă copii.

„Am un leac pentru femei, ceaiul din seminţe de pătlagină.

Se pune o lingură de seminţe verzi sau uscate, la un pahar de apă. Se fierbe 3 minute şi se lasă la infuzat timp de 15 minute.

Este bun pentru trombe înfundate, anexite, dureri de ovare, dar şi pentru îmbunătăţirea spermatozoizilor. Este foarte bun pentru femeile care vor să facă copii, dar şi pentru bărbaţi”, a spus Lidia Fecioru, sâmbătă, în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.