duminică, noiembrie 27, 2022

Alertă alimentară! Autoritatea Naţională Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor a anunţat, joi, că Lidl România retrage de la vânzare toate loturile unui sortiment de napolitane produse de Pak Rampart d.o.o, pentru că s-a constatat prezenţa Salmonella Typhimurium.

Producătorul Pak Rampart d.o.o. recheamă preventiv produsul „Tastino Napolitane cu 72% cremă cu aromă de alune de pădure, 800 g”, toate termenele de valabilitate şi toate loturile, se arată în comunicatul de presă. Potrivit sursei citate, „în urma unei analize efectuate a fost detectată Salmonella Typhimurium.  Salmonella poate provoca afecţiuni grave stomacale sau intestinale (Salmoneloza).

Te-ar mai interesa: Ceai pentru vezica hiperactivă. Nu are nicio contr...

Sortimentul retras

Produsul „Tastino Napolitane cu 72% cremă cu aromă de alune de pădure, 800 g” a fost distribuit în toată reţeaua de magazine Lidl, iar clienţii care au cumpărat acest produs, indiferent de termenul de valabilitate, sunt rugaţi să ţină cont de retragere şi să nu îl consume.

„Din motive ce ţin de siguranţa consumatorului, Lidl România a reacţionat fără întârziere şi a scos produsul de la vânzare. Produsul poate fi returnat în toate magazinele Lidl. Contravaloarea acestuia va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal”, transmite retailerul.

Potrivit sursei citate, această rechemare vizează exclusiv produsul „Tastino Napolitane cu 72% cremă cu aromă de alune de pădure, 800 g”. Alte produse vândute de Lidl România, inclusiv alte produse din gama Tastino, nu sunt afectate de această rechemare, mai precizează compania. Pentru mai multe informaţii, consumatorii pot contacta telefonic la 0800.896.622 sau pe adresa de mail info@lidl.ro.

Te-ar mai interesa: Prezentator TV, diagnosticat cu cancer terminal: C...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private