Sari la conținut

ALERTĂ CU BOMBĂ deasupra României. Trupele SRI intervin pe Aeroportul Otopeni

Sursă foto: Gândul

O alertă cu bombă a fost anunțată în legătură cu un avion care a decolat de la Chișinău. Aeronava a aterizat de urgență pe Aeroportul Otopeni.

Alerta cu bomba, vineri dupa-amiaza, intr-un avion plin cu pasageri. La aceasta ora intervin trupele SRI. Cursa trebuia sa ajunga la Chisinau, insa a facut o escala neprogramata pe aeroportul Otopeni din Capitala.

Trupele Serfviciului Roman de Informatii s-au deplasat, vineri dupa-amiaza, pe Aeroportul Otopeni din Capitala, dupa ce un avion care urma sa ajunga la Chisinau a cerut o escala neprogramata la Bucuresti.

Din primele informatii, se pare ca ar fi izbucnit un scandal la bordul aeronavei si ar fi fost facute amenintari de anumiti pasageri.

„La data de 14.06.2024, ora 12:51, un bărbat necunoscut, a apelat de pe un număr de telefon neidentificat, serviciul de apeluri de urgență din Republica Moldova, sesizând faptul că o aeronavă ce aparține companiei ”Fly One”, a aterizat la ora 10:15, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București și este minat, potrivit Antena3.ro

CMISU a fost informat de către reprezentanți din Republica Moldova cu privire la eveniment, la ora 12:58, apel ce a durat până la ora 12:58″, informează, vineri, Centrul Municipal Integrat pentru Situaţii de Urgenţă.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel