marți, iunie 6, 2023

Femeia de 42 de ani din București confirmată cu coronavirus (COVID-19) duminică ar fi intrat în contact cu persoane care desfășoară activitate la Guvernul României!

În acest context, a fost demarată o anchetă epidemiologică, verificări cu privire la posibili „contacți” ai persoanei din rândul personalului care desfășoară activități în clădirea Guvernului României.

Te-ar mai interesa: Semnul de cancer esofagian care apare după masă. A...

Anunțul a fost făcut luni de către Grupul de comunicare strategică:

În contextul anchetei epidemiologice care este desfășurată în acest moment în legătură cu femeia de 42 de ani din București, confirmată cu coronavirus (COVID-19) în cursul zilei de 8 martie, sunt desfășurate verificări cu privire la posibili contacți ai persoanei din rândul personalului care desfășoară activități în clădirea Guvernului României.

Facem precizarea că s-au luat măsuri preventive în acest caz, fiind limitat orice contact cu terțe părți pe care l-ar fi putut avea două dintre persoanele despre care s-ar putea considera că au contact cu femeia de 42 de ani, solicitându-li-se să rămână la domiciliu împreună cu familia.

Te-ar mai interesa: Greșeala pe care credincioșii o fac în BISERICĂ. P...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private