marți, iunie 6, 2023

Alertă, după creșterea cazurilor de Covid. A cincea doză de vaccin este luată în considerare .

Potrivit Ministerului Sănătății din  Israel, numărul de cazuri de Covid raportat marți, 7 iunie, a fost cel mai mare, din peste o lună și jumătate, cu aproximativ 3.731 de cazuri pozitive.

În acest context, din cauza creșterii ratei de morbiditate Covid, echipa Israelului de tratare a epidemiei ia în considerare a cincea doză de vaccin anti-covid pentru populațiile expuse riscului.

Te-ar mai interesa: De ce crește tensiunea noaptea. Hipertensiunea art...

Potrivit Jersusalem Post, este luat în considerare și un al treilea vaccin pentru israelienii cu vârsta cuprinsă între cinci și 12 ani, deși ar fi optional. Personalul medical ar fi obligat să primească a doua sau a treia doză.

Alertă, după creșterea cazurilor de Covid. A cincea doză de vaccin este luată în considerare 

Ministrul Sănătăţii, Nitzan Horowitz, care el însuşi a fost testat pozitiv pentru COVID-19 luni, se află în prezent în carantină şi lucrează de acasă. El discutase deja cu înalți oficiali din ministerul său despre recenta creștere a cazurilor de COVID-19.

După încheierea întâlnirii, Horowitz a îndemnat publicul larg „să folosească discreție și să poarte mască atunci când este necesar, inclusiv în transportul public”.

Te-ar mai interesa: Semnul de cancer esofagian care apare după masă. A...

El a recomandat ca persoanele în vârstă sau cu risc să poarte mască în spații închise, „chiar dacă nu este obligatoriu”.

Numărul de cazuri de COVID raportat marți a fost cel mai mare din Israel din peste o lună și jumătate, cu aproximativ 3.731 de cazuri pozitive, a raportat Ministerul Sănătății.

Ministerul Sănătății are în vedere, de asemenea, să readucă cerințele de autoizolare pentru cei care sunt testați pozitiv pentru virus.

Te-ar mai interesa: Cum îți dai seama că ești în prag de infarct. Toat...

De asemenea, ministerul intenţionează să examineze în zilele următoare dacă nivelul de imunitate a populaţiei a scăzut în urma creşterii morbidităţii.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private