sâmbătă, septembrie 24, 2022

Efect secundar grav. Slovenia a întrerupt administrarea serului Johnson & Johnson, după ce a ajuns la concluzia că o tânără de 20 de a murit în urma vaccinării anti-COVID-19, scrie Reuters.

„O comisie înființată pentru a examina cazul morții a conchis în unanimitate că rezultatul tragic a fost legat de vaccin”, a declarat membrul comisiei Zoran Simonovic, citat de agenția națională de presă STA.

Te-ar mai interesa: Orașul care a interzis reclama la carne. Medicul C...

Simonovic a spus că femeia a dezvoltat tromboză după ce a primit vaccinul.

Ministrul Sănătății va propune interzicerea vaccinului

„Nu există o prioritate mai mare decât siguranța și bunăstarea oamenilor pe care îi servim și analizăm cu atenție rapoartele de efecte adverse la persoanele care primesc medicamentele sau vaccinurile noastre”, a spus Johnson & Johnson într-un răspuns la solicitarea de comentarii a Reuters.

„Orice reclamație despre o persoană care primește vaccinul nostru împotriva COVID-19 și evaluarea noastră a acestei reclamații sunt transmise Administrației pentru Alimente și Medicamente din SUA și altor autorități de sănătate corespunzătoare”, a adăugat acesta.

Te-ar mai interesa: Fructele care se coc toamna târziu. Mihaela Bilic:...

Ministrul Sănătății din Slovenia, Janez Poklukar, a declarat reporterilor că va propune interzicerea vaccinului, cu excepția cazurilor în care o persoană îl solicită în mod expres.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private