sâmbătă, decembrie 10, 2022

Alessandra Stoicescu, faimoasa prezentatoare de la Antena1, a luat o decizie inedită! După ce soțul ei, Sergiu Constantinescu, a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, ea a decis să îi fie alături și să se izoleze împreună!

În contextul pandemic actual, susținerea familiei este esențială, cu atât mai mult dacă un membru al familiei este infectat. SARS-CoV-2 se răspândește rapid, în ciuda eforturilor de a opri pandemia și efectele negative care vin odată cu aceasta. Alessandra Stoicescu a declarat pe o pagină de social media că soțul ei, Sergiu Constantinescu, a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Iată ce a susținut faimoasa prezentatoare TV!

Te-ar mai interesa: Nutriționist: Aveți mâinile și picioarele reci tot...

„Și a venit și acel moment. Începând de astăzi sunt ceea ce, sec și impersonal, numim de 10 luni: contact direct. Sergiu, soțul meu, a primit un rezultat care certifică ceea ce știam despre el de când îl cunosc: că este pozitiv. Eu, că doar nu degeaba lucrez la știri,sunt negativă însă regulile sunt reguli pentru toată lumea: sunt contact direct deci ne izolăm împreună, ca familie. E poate un semn al destinului că, după un an nebun cum nu am mai trăit niciodată, Sărbătorile chiar sunt un moment care trebuie trăit în familie, alături de cei mai dragi oameni.

Izolarea fizică nu înseamnă decât lipsa contactului cu cei din afara familiei noastre.

Te-ar mai interesa: Acid uric ridicat: ALIMENTE pe care trebuie să le ...

Voi rămâne conectată la tot ceea ce înseamnă știrile zilei, voi continua acest minunat demers numit Ajut Eu până la final și, cu ajutorul celeilalte familii ale mele, [Observator], voi rămâne #deneoprit în ceea ce privește meseria mea de jurnalist.

Povestea mea, povestea ta, povestea noastră, continuă..”, a susținut Alessandra Stoicescu pe una dintre rețelele de socializare.

Din fericire, Alessandra Stoicescu și soțul ei, Sergiu Constantinescu, vor petrece o binemeritată vacanță de Sărbători  împreună. Conform postării sale, infectarea cu noul coronavirus i-a oferit un prilej de a admira încă o dată ce are in viața ei. O familie fericită și completă!

Te-ar mai interesa: De ce e normal să răcim mai des iarna și care e pa...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private