sâmbătă, ianuarie 28, 2023

Alessandra Stoicescu, faimoasa prezentatoare de la Antena1, a dezvăluit recent că soțul ei, Sergiu Constantinescu, este infectat cu virusul SARS-CoV-2. Cu câteva zile mai târziu, prezentatoarea TV a confirmat că fetița ei, în vârstă de numai un an și 5 luni, a fost de asemenea depistată cu Covid-19.

În urma evenimentului, după ce a aflat că și fiica sa a fost depistată cu Covid-19, a luat o decizie inedită. Alessandra Stoicescu a ales să îți susțină familia și s-a alăturat izolării la domiciliu. Ce povestește jurnalista despre experiența sa de până acum?

Ziua a treia. Este destul de complicat. Și Sara și Sergiu au testele pozitive. Sara a făcut puțin de febră aseară, un 38 cu 7. Spun asta pentru mamele care mă urmăresc. Alte simptome nu au fost. E mârâită, e somnolentă, febră atunci, în rest n-a mai făcut. (…) Stau așa, cu mască, ca să pot să am grijă de ei, chiar dacă la un moment dat probabil că și eu voi fi pozitivă.

Te-ar mai interesa: ”Putem să prevenim îmbătrânirea creierului!” Un ne...

Cred că vă dați seama că e greu să te izolezi de un copil de 1 an și mai puțin de 5 luni. Grele zilele astea, dar și frumoase. Stăm împreună. Sper să nu aibă Sara alte simptome. (…) Sergiu are dureri musculare, febră aseară, seara în general. A mâncat Sara, pentru că și asta este o problemă pentru mame. A mâncat, nu a refuzat. Nu a refuzat nicio masă. Din contră, mi-a cerut.

Mi-a cerut găluște și ou, ceva ce își dorea. Vrea să se joace. Azi e mai puțin somnolentă decât ieri. Ieri una-două spunea că vrea nani. Suntem bine. Am ieșit afară. (…) Mama este și ea negativă. Am izolat-o într-un spațiu în care intră doar ea, doar că Sara o vrea pe Adicuța, pe mama mea”, a susținut Alessandra Stoicescu, potrivit Click!

Te-ar mai interesa: Cel mai periculos tip de alimentație pentru cei tr...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private