luni, mai 16, 2022

Celebrul actor Alexandru Arșinel, în vârstă de 82 de ani, a ajuns de urgență pe mâna medicilor, la ora actuală fiind internat într-o clinică privată.

Nu este prima data când iubitul actor ajunge la spital, acesta confruntându-se cu probleme cardiovasculare. De data aceasta, Alexandru Arșinel a ajuns cu o oboseală fizică accentuată, este conștient și nu ar fi exclusă o nouă intervenție chirurgicală pe cord deschis.

Te-ar mai interesa: Lidia Fecioru: această băutură îți crește imunitat...

„Este însă foarte obosit, oboseşte de la câţiva paşi, motiv pentru care este ajutat să meargă la toaletă sau este dus cu căruciorul. Este ajutat să respire cu masca de oxigen.

Poate să respire şi singur, dar este ajutat pentru a-şi oxigena plămânii mai uşor. Din păcate, nu este exclusă o nouă intervenţie chirurgicală pe cord deschis, dar este ultima variantă existentă. Motivul este că, din cauza vârstei înaintate, şansele unei complicaţii pe masa de operaţie sunt imense”, au declarat surse apropiate lui Alexandru Arșinel pentru Playtech.ro.

Alexandru Arșinel

Te-ar mai interesa: Pastilele de iodură de potasiu rămân blocate. Rafi...

În anul 2021, Alexandru Arșinel a fost operat pe inimă

În luna noiembrie a anului trecut, lui Alexandru Arșinel i s-a montat un stent și un stimulator cardiac, fiid necesar să facă recuperare medicală după intervenția suferită.

Anul trecut, pe 17 noiembrie, Alexandru Arșinel a fost internat de urgență în spital, după ce a acuzat probleme la inimă. Ulterior, a suferit două operații complicate pe cord deschis.

“Am rămas cu niște sechele, dar sunt optimist. Am avut acele intervenții chirurgicale pe inimă, nu a fost chiar simplu, iar acum mă resimt. Dar lucrurile vor fi bune, cred că în câteva luni va fi ceva mai bine. E important că operația a reușit, că acum sunt mai bine decât înainte și că starea mea de sănătate se îmbunătățește. V-am spus, am niște sechele, dar nu sunt grave și am motive să cred că medicii nu au greșit când mi-au spus că voi fi bine. Am avut parte de niște medici minunați”, a spus, Alexandru Arșinel, potrivit Fanatik.ro.

Te-ar mai interesa: Alimentul care poate fi mâncat după expirare. „Est...

“Fac recuperare medicală, fac niște proceduri, niște exerciții și cu cei de la Spitalul Monza, dar și în privat. De două ori pe săptămână vine cineva la mine acasă pentru recuperare, pentru terapie. Fac niște exerciții speciale, un fel de gimnastică medicală, nu sunt foarte intense, dar mă ajută foarte mult”, a mai precizat actorul.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private