vineri, august 19, 2022

Unui copil de trei ani i-a fost refuzată o operație pe cord deschis, în trei țări diferite. Motivul este halucinant

Luna trecută, un spital din SUA a respins un pacient pentru un transplant de inimă, cel puțin parțial, pentru că nu era vaccinat anti-covid. DJ Ferguson, în vârstă de 31 de ani, avea mare nevoie de o nouă inimă, dar Brigham and Women’s Hospital din Boston l-a scos de pe listă, argumentând că „Organele sunt rare, nu le vom distribui cuiva care are șanse reduse de a trăi”.

Te-ar mai interesa: Monica Pop, revoltată: Unii medici „jefuiesc...

Iată că, mai nou, le sunt interzise operațiile și copiilor ai căror părinți nu sunt vaccinați.

Unui copil de trei ani i-a fost refuzată o operație pe cord deschis, în trei țări diferite. Motivul este halucinant

Potrivit Breitbart, unui copil cipriot, în vârstă de trei ani, care suferă de o afecțiune cardiacă gravă, i s-a refuzat o intervenție chirurgicală indispensabilă în trei țări diferite, pe motiv că părinții săi nu erau vaccinați împotriva Covid-19,

Spitalele din Cipru nu au putut efectua intervenția chirurgicală, astfel că micuțul a fost programat pentru operație la un spital din Frankfurt. Cu toate acestea, cu o zi înainte ca băiatul să fie transportat cu o ambulanță aeriană în Germania, spitalul a anulat procedura din cauza faptului că părinții nu erau vaccinați anti-covid.

Te-ar mai interesa: Semne de cancer de colon pe care trebuie să le urm...

În plus, a fost respinsă și o sugestie a autorităților cipriote de a trimite copilul la operație cu un tutore legal în locul părinților săi.

Potrivit Politico, copilului i-a fost refuzată intervenția chirurgicală atât în Marea Britanie, cât și în Israel, din același motiv.

Părinții copilului s-au vaccinat doar pentru ca fiul lor să poată fi operat

Alexei Matveev, tatăl băiatului, și-a exprimat nedumerirea cu privire la decizia spitalului din Frankfurt:

Te-ar mai interesa: Un asteroid imens se îndreaptă cu viteză spre Pămâ...

„Știu că pacienții nevaccinați sunt internați în spitalele din Germania. Nu știam că trebuie să fiu vaccinat pentru a-mi putea fi operat copilul în acel spital… Eu sunt sănătos și nu am vrut să mă vaccinez”, a declarat Matveev, pentru sursa citată.

De dragul copilului lor, între timp, părinții copilului au cedat și s-au vaccinat.

Un reprezentant al Ministerului german al Sănătății a confirmat că nu există reguli care să împiedice spitalele să trateze pacienți nevaccinați, cu atât mai puțin să trateze pacienți ai căror părinți nu sunt vaccinați.

Te-ar mai interesa: Planta care vindecă afecțiunile pancresului și aju...

În ciuda acestui lucru, spitalele își stabilesc, adesea, propriile reguli privind vaccinarea Covid, a explicat acesta.

Micuțul așteaptă acum, în sfârșit, să fie operat în Grecia.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private