Sari la conținut

Aliment care curăță vasele de sânge. Prof. Ciurea: E dovedit că…

Din cuprinsul articolului

Profesorul Vlad Ciurea a vorbit despre un aliment care curăță vasele de sânge și ”impinge procesele cerebrale”.

În ceea ce privește alimentația pentru creier, neurochirurgul spune că „nu trebuie să lipsească fructele, nucile, semințele de dovleac”. „Ceapa, usturoiul, busuiocul, pătrunjelul împing procesele cerebrale. Este foarte interesant!

Aliment care curăță vasele de sânge. Este dovedit că usturoiul curăță vasele. Am un prieten din comunitate care mănâncă usturoi așa cum mâncăm noi semințe și spune că este pentru sănătate foarte bine!”, a explicat Vlad Ciurea în cadrul podcastului moderat de Cătălin Măruță.

„Statul înseamnă sedentarism, înseamnă boli și de aici încep tensiune, diabet, colesterol. Toate bolile se adună, din doctor în doctor. Mă mișc, deci exist. (…) Mișcarea este foarte importantă. Contează foarte mult și alimentația. Am scos toate mâncărurile grele, am scos slana, care e bună, dar în cantități mici. Ca și peștele gras”, a spus Vlad Ciurea.

”Carnea asta roșie, tare, vă dați seama că este toxică. Nu numai pentru creier, dar și pentru ficat, și pentru organism. Nu poți digera totul.

Și să nu uităm că al doilea creier al organismului este în intestin. De aceea noi trebuie să gândim foarte bine ce se întâmplă în partea de jos a corpului, deoarece intestinul acesta trebuie să funcționeze. A funcționat intestinul, este minunat!

Dacă mergem mai departe cu ceea ce ne trebuie nouă, am spus de mișcare, ne trebuie un aer cât mai curat. Nu știu de ce dar noi parcă suntem împotriva noastră. Noi facem poluare. De ce facem poluare? Parcă noi nu am avea copii. Toate distrug sănătatea copiilor noștri”, a mai explicat renumitul neurochirurg.

Sursă FOTO: Antena 3

Ce apă consumă profesorul Ciurea

”Eu pledez pentru apa cât mai alcalină. Cu cât înaintăm în vârstă, devenim tot mai acizi. Viața, supărările, necazurile, pierderile în familie, mâncarea, toate duc la asta.

În aciditate se dezvoltă acele boli groaznice despre care mi-e jenă să spun numele. Medical le spunem neoplazii, iar în aciditate se dezvoltă toate bolile grave ale creierului, cărora noi le spunem neurodegenerative. Adică nu mai funcționează normal. Parkinson, Alzheimer, toate acestea favorizează accidentele vascular cerebrale. De aceea trebuie să bei apă cât mai alcalină. Eu beau o apă alcalină”, a mai spus Vlad Ciurea.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel