joi, octombrie 6, 2022

Aliment minune pentru topirea grăsimii. Potrivit medicului nutriționist, te ajută să topești kilogramele repede, iar slăbitul este aproape dublu dacă alegi să ții cont de acest aspect.

Super-alimentul pe care trebuie să îl consumi în dietă. „Cu iaurt se slăbește cel mai mult/repede/bine/tare

Nu mai e niciun dubiu, când mănânci puțin slăbești! Dar dacă respectivul “puțin” conține produse lactate, slăbitul este aproape dublu.

Te-ar mai interesa: Ce se întâmplă cu noi în timpul unui atac de panic...

Mihaela Bilic: Dovada o face studiul Zemel realizat pe 3 grupuri de pacienți obezi

Dovada o face studiul Zemel realizat pe 3 grupuri de pacienți obezi care au urmat un regim hipocaloric timp de 24 săptămâni. Aceștia au consumat zilnic 500 calorii, însă diferența dintre diete o făcea aportul de calciu:

-500mg calciu pentru primul grup

-1300mg calciu provenit din suplimente pentru al doilea grup

-1300mg calciu provenit din produse lactate pentru al treilea grup


Mihaela Bilic: Topirea grăsimii abdominale a fost și ea spectaculoasă în rândul pacienților

Rezultate: pierderea în greutate a fost de 6,6 kg în primul grup, 8,6 kg în al doilea grup și 11,1 kg în al treilea grup.
Topirea grăsimii abdominale a fost și ea spectaculoasă în rândul pacienților care au consumat produse lactate, a dispărut 66% din grăsimea de pe burtă (față de 19% pentru dieta cu puțin calciu și 50% în cazul suplimentelor de calciu).

Te-ar mai interesa: Atac de cord: 40% dintre femei se plâng de ACEST s...

Explicația: pe lângă aportul de calciu și vitamina D care au un rol crucial în reglarea arderilor, lactatele conțin și alte substanțe benefice pentru slăbit (acizi grași cu lanț scurt, aminoacizi care dau sațietate etc). Până și laptele din cafeaua cu lapte contează când vrem să ne protejăm silueta”, a scris Mihaela Bilic pe pagina sa de socializare.

Ce spune nutriționistul despre zacusca

„A venit vremea recoltei și sezonul murăturilor, al conservelor pentru iarnă. Acum se umple cămara cu bunătățuri, de la zacuscă și dulcețuri, până la bulion și varză la putină. În amintirile mele zacusca era cea mai laborioasă, complicată și solicitantă dintre toate.

Te-ar mai interesa: Dramă teribilă pentru o celebră artistă: Mi-au dat...

Mihaela Bilic: Nu merită să-i calculăm caloriile

(…) Zacusca asta nu e așa simplă cum crede lumea, tocmai de aceea trebuie prețuită și savurată, ca o delicatesă de preț. Nu merită să-i calculăm caloriile, atâta vreme cât porția corectă e de 2-3 linguri”, a scris Mihaela Bilic pe contul de Instagram.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private