Sari la conținut

Medic român: 8 tipuri de alimente care întăresc imunitatea, în această perioadă

Ancheta pe eticheta
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Ce nu trebuie să contina iaurtul cu fructe

Din cuprinsul articolului

Alimente bune pentru imunitate. Medicul Adina Alberts ne sfătuiește să ne bazăm pe anumite alimente, atunci când vine vorba de creșterea imunității. Dr. Alberts a făcut și un top cu cele mai eficiente alimente pentru întărirea sistemului imunitar. 

Iată care sunt acestea.

Alimente bune pentru imunitate

În această perioadă nu trebuie să lipsească din alimentația dvs următoarele:
1. fructele de genul citricelor, mere, kiwi
2. ardeiul roșu, gogoșarul, ardeiul capia, ardeiul iute
3. legume verzi de tipul spanac, mangold, salată, pătrunjel verde, năsturelul, sau brocoli și fasole verde consumate crude sau preparate „al dente”
4. iaurtul, kefirul, sana, laptele bătut
5. ciupercile champignon, bureți, gălbiori, hribi, shiitake, maitake
6. gingerul
7. rădăcina de fenicul
8. nucile, migdalele, caju nuts

Elena Oceanu

Elena Oceanu este absolventa a sectiei ”Jurnalism și Științele Comunicării” la ”Universitatea din București”, a început activitate a de jurnalist la ”Evenimentul Zilei”, în prezent fiind editor la publicația ”Doctorul Zilei”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel