Din cuprinsul articolului
O anomalie în procesul de coagulare a sângelui determină anumite persoane să aibă sânge gros cu hipercoagubilitate.
Acest lucru afectează circulația oxigenului, a nutrienților și a hormonilor și poate provoca deficiențe nutriționale, niveluri scăzute de oxigen și chiar atacuri de cord sau accidente vasculare cerebrale. Pentru persoanele care au această afecțiune, se recomandă să fie atenți la unele alimente.
Ce trebuie făcut atunci când o persoană are sânge gros? Poliglobulia, policitemia sau cunoscută în mod obișnuit ca „sânge gros” este o anomalie în coagularea sângelui, care face sângele mai dens și mai predispus la coagulare.
Potrivit Ojo, pentru tratarea acestui tip de sânge, medicamentele prescrise de medicul specialist pot fi consumate și însoțite de o dietă bogată în alimente anticoagulante naturale, precum:
Pacienții cu coagulopatii trebuie să discute cu medicul hematolog și să evite consumul de alimente bogate în grăsimi.
Dacă urmați deja un tratament medical, trebuie să evitați sau să reduceți consumul de alimente care reduc eficacitatea medicamentelor precum alcoolul și alimentele bogate în vitamina K, de exemplu:
Ce cauzează îngroșarea sângelui?
Poliglobulia sau sângele gros este cauzată de scăderea oxigenului din sânge. Această anomalie poate fi prezentată prin:
Mihai Voropchievici, numerolog, a dezvăluit în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse care sunt zodiile norocoase care…
Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a dezvăluit, în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”, care este planta din care…
Medicul Tudor Ciuhodaru a prezentat zece recomandări de urmat pe care românii trebuie să le…
Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a vorbit în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse despre tradițiile și superstițiile specifice…
În lumea complicată a relațiilor umane, întâlnim uneori oameni care nu ne doresc întotdeauna binele.…
Îmbunătățirea sănătății, prevenirea bolilor și dobândirea de substanțe nutritive sunt diversele beneficii ale consumului de…