duminică, iunie 13, 2021

Alimente potență bărbați. Disfuncția erectile înseamnă incapacitatea de a menține o erecție. Ea este cauzată în general de boli cronice, boli care afectează circulația sangvină, dar și de factori psihologici

(stres, anxietate, depresie).

Alimente potență bărbați

 1. Busuioc – Busuiocul redă tonusul și apetitul intim, sporește energia masculină. 5-6 grame de pulbere de busuioc amestecate cu 2 linguri de miere sunt un afrodisiac puternic.
 2.  Semințe de morcov – Morcovul era folosit de către greci și români pentru a vindeca impotența masculină și pentru a spori apetitul intim. O cură cu morcovi timp de aproximativ două luni va aduce roade vizibile.
 3. Fructe Goji – Ingredient intim tonic, plin de savoare și energie. Starea de spirit va fi imediat îmbunătățită după consumarea lor. Intensifică

  producerea testosteronului, deci reprezintă un stimulent excelent pentru bărbați.

 4. Ghimbir – Sporește dorința și excitarea. Aduce beneficii înaintea unei partide datorită conținutului său. Se recomandă consumul rădăcinii de ghimbir în formă crudă, fiartă sau cristalizată în mâncăruri ușoare.
 5. Cafea – Cafeina stimulează mintea și trupul. Ea induce o stare euforică prin îndepărtarea oboselii și creșterea apetitului intim. Înlocuiți micul dejun cu o cafea aromată care va stârni pasiunea.
 6. Usturoi – Este unul dintre cei mai buni stimulanți pentru contact intim. Sporește excitația, dar asigură

  și o rezistență mai bună în timpul actului.

 7.  Țelină – Reglează funcțiile intime și stimulează organismul să producă feromoni în mod natural. Amplifică dorința intimă, intensifică orgasmul și îmbunătățește performanțele în dormitor. Mai este denumită „Viagra naturală”.

Ultimele stiri

Parteneri