Sari la conținut

Alimentul din frigider care l-a dat de gol pe Pique că o înșeală pe Shakira

Cântăreața columbiană, în vârstă de 45 de ani, și Pique, în vârstă de 35 de ani, s-au despărțit vara trecută și au fost implicați recent într-o discuție amară și publică, care se crede că se datorează relației fotbalistului de la Barcelona cu Clara Chia, în vârstă de 23 de ani.

Shakira „și-a dat seama” că fostul ei soț, Gerard Pique, ar fi înșelat-0 după ce și-a găsit dulceața de căpșuni mâncată în frigiderul lor când s-a întors dintr-o călătorie, potrivit rapoartelor.

Se zvonește că Gerard și Clara și-au început relația înainte de încheierea căsătoriei lui cu Shakira și, de când cei doi și-au anunțat despărțirea, au circulat zvonuri despre presupusa infidelitate a lui Pique.

Însăși, mama a doi copii, Shakira a făcut aluzie la presupusul adulter în melodiile ei și, mai recent, în videoclipul ei pentru melodia „Te Felicito”.

În videoclip, Shakira deschide un frigider, fanii deducând că a găsit „adevărul în frigider”.

Și acum, s-a raportat că acesta a fost cazul în care Shakira s-a întors acasă după o călătorie pentru a găsi un borcan de gem gol – în ciuda faptului că nici lui Pique, nici copiilor ei nu le place gemul, potrivit mai multor posturi de știri sud-americane, citate The Mirror.

ShowNews Today, raportează acuzații conform cărora era puțin probabil ca dulceața să fi fost mâncată de Pique, deoarece se pare că nu-i place dulceața, așa că ea a dedus că el „înșela”.

Shakira și Gerard și-au încheiat relația în mai anul trecut, după 11 ani, iar Shakira plănuia să se mute luna aceasta cu cei doi copii ai cuplului la Miami, departe de fostul ei partener.

Cu toate acestea, din cauza faptului că tatăl Shakirei, în vârstă de 91 de ani, este internat în Barcelona, mutarea a fost amânată.

Shakira l-a părăsit pe bărbatul cu care are doi copii,

Primele declarații despre despărțirea de Pique

În septembrie 2022, Shakira a făcut și primele declarații despre Gerard Pique, într-un interviu pentru revista Elle.

„Oh, este foarte greu să vorbesc personal, mai ales că este pentru prima dată când povestesc situația într-un interviu. Am rămas tăcută și am încercat să procesez. Și, da, este greu să vorbesc despre asta, mai ales că încă resimt și pentru că sunt o persoană publică și pentru că despărțirea noastră nu este o despărțire obișnuită. A fost greu nu doar pentru mine, ci și pentru copiii mei. Incredibil de dificil”, a mărturisit Shakira.

Cântăreața a mai spus că atenția asupra vieții sale personale a fost dificilă pentru familia ei, mai ales că au fost asaltați de presă și fani.

„Este atât de greu. Am încercat să rezolv situația în fața copiilor mei. Am încercat să fac asta și să ii protejez pentru că este principala mea misiune în viață. Apoi au auzit lucruri la școală de la prietenii lor sau au văzut știri online neplăcute și chiar i-a afectat”, a mai spus ea.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel