Sari la conținut

Ingredientul minune care vă îngrijește atât în interior, cât și în exterior. Nu trebuie să vă lipsească din casă

Uleiul de cocos nu este doar pentru mâncăruri, ci este minunat pentru uz extern. El se folosește cu succes în salate și în prăjituri, dar și ca ulei de corp, față și chiar păr. Iată cum mai este indicat să folosim uleiul de cocos, care va hidrata tenul, va împiedica electrizarea părului și va reduce semnele premature ale îmbătrânirii.

Efectiv, uleiul de cocos este bun la toate. Dacă îl aplicați pe păr, indiferent că e ud sau uscat părul, îi va da o strălucire incredibilă, va deveni mătăsos și nu se va mai încurca. Doar să nu puneți mult. Ideal se picură puțin în palme și apoi, cu mâinile aplicați fin pe podoaba capilară. Îl puteți folosi și ca mască, atunci puneți mai mult, lăsați să acționeze, după care clătiți.

De reținut că uleiul de cocos este solid, ținut la răcoare, și lichid dacă în încăpere sunt peste 20 de grade. Cel mai bine se păstrează în borcan de sticlă.

Dacă veți folosi uleiul de cocos pe post de cremă de corp, veți dobândi o piele ultra catifelată. Cel mai bine se aplică pe pielea umedă, după duș. Dacă sunteți adeptul sau adepta masajului, uleiul de cocos poate fi folosit cu încredere pe post de ulei de masaj, la care puteți adăuga câteva picături de ulei de mentă și lavandă.

Dacă doriți ceva natural pe post de balsam de buze, alegeți super hidratantul ulei de cocos. Profitați de capacitatea lui de a-și schimba starea. Îl puteți păstra în recipientele dv. preferate.

Uleiul de cocos este atât de versatil, încât este indicat atât vara cât și iarna, el face bine în orice context.

De asemenea, îl puteți folosi la manichiură, va înmuia cuticulele, va întări unghiile și va hidrata pielea mâinilor, întinerind-o.

Puteți folosi uleiul de cocos și pe post de cremă de ochi, pentru a diminua cearcănele sau ridurile.

Aplicat pe părul uscat, vă va face să uitați de problema electrizării părului. De asemenea, îl puteți folosi și ca demachiant, scrub de baie, dacă îl amestecați cu zahăr sau zaț.

Și dacă obișnuiți să vă epilați cu lama, aflați că puteți înlocui cu succes crema de ras, cu uleiul de cocos.

Este așadar un ulei universal, foarte eficient, care vă va catifela pielea chiar de la prima utilizare.

Este bine să cumpărați ulei de calitate, să aveți grijă să nu fie contrafăcut. Iar apoi să vă bucurați de beneficiile sale uluitoare.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel