Sari la conținut

Alina Sorescu, declarația surprinzătoare după divorț: ”Simt că am renăscut. Am mai multă încredere în mine”

Alina Sorescu a divorțat de de Alexandru Ciucu după 12 ani de mariaj și deși a fost o despărțire extrem de dureroasă, iar ea și designerul Alexandru Ciucu s-au războit în instanță pentru a câștiga domiciliul fetițelor, artista se arată încrezătoare în viitor și spune că simte că a renăscut. În plus, e limpede pentru toată lumea că e un om schimbat, cu sclipiri noi în privire.

„Cred că am început deja să arăt o nouă față a mea. Simt că am renăscut și, în anul care vine, voi trece direct la fapte.

Simt că am mai multă încredere în mine, mă prețuiesc mai mult, sunt mai atentă la primele semnale pe care le simt în legătură cu orice. Am o intuiție foarte bine dezvoltată”, a declarat cântăreaț la Kanal D.

Planuri mărețe pentru 2023

Alina Sorescu a câștigat custodia fetițelor și instanța a decis ca domiciliul acestora să fie la ea.

„E foarte recent totul (n.r. divorțul) și iau lucrurile ușor. Am foarte multe lucruri la care să mă gândesc și îmi umplu fiecare zi – fetițele, activitatea mea artistică.

Am o viață plină și sunt recunoscătoare pentru toate lucrurile pe care le trăiesc și le-am consolidat în mulți ani de muncă”, a mai spus cântăreața.

Artista mărturisește cu sinceritate că nu s-a gândit vreodată că va ajunge la divorț. Dar iată că s-a întâmplat și acum nu are încotro decât să învețe să trăiască altfel. Și să se bucure de fiecare clipă, cu experiența celui trecut prin multe.

„Nu mă gândeam că voi ajunge vreodată în situația asta, că mi se va întâmpla mie asta. Dar așa a fost să fie. Încercăm să învățăm din lecțiile pe care ni le dă Dumnezeu”, a mai zis artista.

S-a despărțit după un mariaj de 12 ani

Alina Sorescu a anunțat, în primăvara lui 2022, printr-o postare pe rețelele de socializare, că mariajul său a ajuns la final.

„Dragii mei, nu voiam să comentez pentru că, așa cum știți cu toții, am fost încă de copil un om discret, cu un parcurs serios și m-am tinut departe de scandaluri. Având în vedere că au apărut informații eronate în presă, este nevoie să fac o precizare.

La începutul anului am introdus acțiunea de divorț, iar în cadrul acestui proces soțul meu a intentat acum o ordonanță prezidențială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el până la soluționarea în instanță a procesului.

Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, ca și până acum.

Le mulțumesc părinților mei care sunt alături de mine și tuturor celor care în aceste zile mi-au trimis mesaje de încurajare”, a scris Alina Sorescu pe pagina sa de Facebook în poate cel mai greu moment al vieții ei. Unul care, iată, începe să rămână în urmă.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel