duminică, martie 26, 2023

A avea dureri menstruale poate fi una dintre cele mai crunte experiențe pe care o femeie le poate îndura. Disconfortul fizic și psihic care vin odată cu acestea este epuizant cu adevărat, iar singurull lucru pe care poți să îl faci este să stai întinsă în pat, sperând că pastilele pe care le-ai luat își vor face efectul. În loc să iei pastile însă, încearcă aceste ingrediente care îți vor lua durerea cu mâna! Elli.ro îți spune care sunt remediile naturiste pentru durerea menstruală! Tu le-ai încercat?

Te-ar mai interesa: Dr. Greer, renumit medic oftalmolg, despre primele...

Crampele menstruale sunt crunte, iar remediul pentru a sta în picioare în acea perioadă a lunii este să te întinzi și să lâncezești în pat, pentru că durerea te împiedică să faci orice altceva.  În loc să iei analgezice pentru durere, încearcă soluții naturiste simple, care te pot ajuta să scapi de durerile menstruale.

Înainte de a-ți spune care sunt acestea, foarte important este să continui să faci exerciții fizice în această perioadă, care ajută la eliberarea beta- endorfinelor, ceea ce îți va face mult bine. Un alt sfat ar fi ca înainte de ciclul menstrual să reduci cantitatea de sare pe care o consumi, pentru că asta va reduce balonarea și va ajuta rinichii să elimine apa în exces.

Te-ar mai interesa: Studiu: Valorile ridicate ale colesterolului nu am...

Continuarea pe elli.ro

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private