joi, octombrie 6, 2022

În cadrul emisiunii „Esențial”, doamna doctor Adina Alberts a comentat restricțiile impuse de valul al treilea de pandemie, aceasta considerând că țara noastră ar fi putut ieși din pandemie, însă nu se dorește acest lucru.

Noua oră impusă cu ocazia restricțiilor: 22:00

„Mi se pare că este o modificare ce nu are niciun fel de beneficiu, poate doar în plan psihologic pentru că înțelegem cu toții că stăm mult mai rău decât am stat până acum și trebuie să facem niște modificări. Această modificare după mine nu va avea nici un impact”, este de părere medicul Alberts.

Te-ar mai interesa: Atenție! Aceste suplimente îți pot dubla riscul de...

Dr. Adina Alberts: „Am fi putut ieşi de mult din pandemie, dar nu se doreşte”

De altfel, eu sunt adepta faptului că noi, cu toții, am traversat pandemia, suntem undeva ieșiți din ea și cu încă două, trei lucruri implementate am fi fost de mult ieșiți din această pandemie dar nu se dorește. Eu sunt cea care susțin cu tărie că nu avem nici un fel de probleme”, a mai spus medicul Adina Alberts.

Dr. Adina Alberts: „La alte state nu se schiţează niciun val trei COVID”

M-am uitat pe platforma oficială, unde toate statele raportează numărul de noi cazuri și, vă rog să mă credeți că în afară de Germania unde este schițată o ușoară pantă ascendentă alte state nu au nici un fel de panda ascendentă nu există niciun val trei”, a spus medicul Adina Alberts la Antena 3.

Te-ar mai interesa: Sărbătoare 6 Octombrie. Rostește această rugăciune...

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat marţi că autorităţile vor prelungi în această săptămână starea de alertă şi că restricţiile de circulaţie de noapte vor fi aplicate, cel mai probabil, de la ora 22.00. Şeful statului a anunţat că nu se are în vedere instituirea unui lockdown de Paşte.

„Starea de alertă va fi prelungită în această săptămână din cauza numărului relativ mare de îmbolnăviri şi restricţiile care sunt în vigoare vor fi păstrate, iar circulaţia pe timp de noapte care este restricţionată acum de la ora 23.00 va fi restricţionată mai devreme, probabil începând de la orele 22.00”, a anunţat marţi Klaus Iohannis.

Te-ar mai interesa: Zi de mare sărbătoare pentru credincioși. Ce nu ai...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private