duminică, decembrie 4, 2022

Fosta membră a trupei Impact, Cristina Bălan, a vorbit în cadrul podcastului „În oglindă” găzduit de Mihai Ghiță, despre provocările pe care a trebuit să le înfrunte prin decizia de a da naștere gemenilor Toma și Matei (9 ani), diagnosticați cu Sindrom Down.

„Am fost acuzată că am născut copii defecți și că am împovărat societatea, că oamenii nu au nevoie de așa ceva, că îmi chinui copiii. Sindrom Down! Dar cumva am avut o presimțire și am întrebat medicul în acel moment – ‚Bine, este vorba despre unul (n.r. – unul dintre gemeni), cum s-ar proceda? Scăpăm de unul???’ – a dezvăluit Cristina.

Te-ar mai interesa: Horoscop 2023 cu Cristina Demetrescu. Zodia care s...

Însărcinată în luna a șaptea, Cristina a mărturist că imediat după nașterea gemenilor s-a confruntat cu depresie.

„Eram într-o depresie de nu mă mai mișcam. Eram și obeză, mă devalorizasem aproape total. Chiar dacă îți iubești copiii, de aceea se și vorbește de depresia postnatală. În cazul meu a fost vorba de o naștere prematură, traumatizantă nașterea, în sine, cu medicul de gardă înjurându-mă, foarte urât.

Nu mai aveam poftă de viață, încredere în faptul că aș mai putea să mai cânt vreodată. Mă simțeam într-un hău adânc, pe fundul gropii, nu știam cum să mai fac să ies, să mă mobilizez”.

Te-ar mai interesa: Horoscop rune 5-11 decembrie 2022, cu Mihai Voropc...

Deși pentru mulți este o eroină, Cristina Bălan nu se vede o mamă bună și și-ar dori să aibă mai multă răbdare.

„Nu sunt o mamă foarte bună. Mai am de lucrat. Mi-aș dori să fiu în atâtea feluri și uneori mă dezamăgesc pe mine, pentru că nu reușesc întotdeauna să am răbdarea aceea de fier. Cred că orice părinte visează să fie prieten cu copilul și să se înțeleagă.

Te-ar mai interesa: A fost călugăriță, dar a renunțat la hainele sfint...

Uneori trebuie să fii părinte și să impui limite, iar asta este foarte aiurea. Mie nu îmi place să fac treaba asta, să fiu bossy, să fac pe șefulețul și uneori trebuie. Copiii au nevoie de limite. Cred în educația cu blândețe, dar nu întotdeauna îmi iese.

Uneori mai ridic tonul, îmi ies din pepeni și am reacții de lasă-mă în pace. Aș vrea să fiu tot timpul zen – a spus cântăreața, acum câteva săptămâni, în podcastul ”Duet cu Alexandra”, găzduit de Alexandra Ungureanu.

Te-ar mai interesa: Leacul pentru regenerarea celulelor hepatice. Lidi...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private