Sari la conținut

‘Am pus crizele mele pe seama faptului că am băut prea multă cafea – dar adevărul era mult mai grav’

Sursa: Mirror

Steve Biggin, în vârstă de 51 de ani, a avut „experiențe în afara corpului” și apoi o durere de cap fulgerătoare pe care a pus-o pe seama faptului că a băut prea multă cafea, până când a mers la spital și a primit un diagnostic devastator.

Un tată a trei copii care a suferit dureri de cap puternice, care simțea că se uită prin „ochii altcuiva”, a fost anunțat ulterior că sunt convulsii cauzate de o tumoare pe creier.

Steve Biggin, în vârstă de 51 de ani, a început să aibă aceste probleme în septembrie 2021, pe care le-a respins, crezând că a băut prea multă cafea.

Au continuat încă două luni, în noiembrie 2021, el a avut o durere de cap severă și bruscă, cunoscută sub numele de ” trăsnet „.

Pentru a liniști familia sa, Steve a mers la Spitalul General de Nord din Sheffield, unde medicii au insistat să facă un RMN și o tomografie computerizată și l-au ținut internat pentru monitorizare.

Trei zile mai târziu a aflat că a avut crize cauzate de o tumoare canceroasă în creier.

Asistentul de vânzări de la Morrisons a declarat pentru Manchester Evening News: „Nu am putut explica ce am simțit. Erau aproape ca niște experiențe extracorporale, privite prin ochii altcuiva.

Sursa: Mirror

Am considerat că am băut prea multă cafea

„Încă puteam să comunic și să mă coordonez, doar că mă simțeam atât de ciudat. Se întâmpla la serviciu, când eram la casele de marcat. Am considerat că am băut prea multă cafea, așa că nu m-am gândit prea mult la asta.

„Doctorul a venit și a aruncat perdelele. A spus că are vești proaste pentru mine și că am o tumoare. Am întrebat dacă este canceroasă, iar doctorul a spus că da.

„A fost un șoc uriaș pentru sistem, dar eu sunt o persoană foarte optimistă; nu știu dacă am acceptat pe deplin.

„Îmi amintesc că era un domn vizavi de mine în salon și m-a întrebat dacă se poate ruga pentru mine, ceea ce mi s-a părut frumos, dar eram cu siguranță în stare de șoc.”

„Am sunat-o pe Anna și ea era la un pahar de vin cu copiii. Toți râdeau și glumeau pe fundal, așa că am decis să le spun a doua zi. Nu am avut inima să le spun când erau atât de fericiți.

„A fost o noapte foarte singură și tristă pentru mine. Le-am spus prin telefon și au venit să mă vadă a doua zi. Aveau lacrimi în ochi. Totuși, mă simțeam pozitiv când i-am văzut. Eram hotărâtă să înving”.

Steve a fost externat din spital pe 19 noiembrie și a spus la supermarket că vrea să continue pentru că vrea să aibă o viață cât mai normală.

Tumora sa era în stadiul doi

Câteva săptămâni mai târziu, a avut o întâlnire cu un consultant, care i-a dezvăluit că tumora sa era în stadiul doi.

Steve a simțit că se descurcă bine și a continuat să fie optimist până când a avut o săptămână liberă de la serviciu pentru a sărbători ziua de naștere a soției sale.

El a spus: „Ne-am trezit de ziua de naștere a Annei și amândoi am plâns, fără să știm cât de grav era și ce urma să pierd.

„Cred că asta a fost cea mai rea parte. Dar apoi, după acea zi, am intrat în ritmul lucrurilor și am obținut o dată pentru operație.”

După ce Steve a avut o dată pentru operație, a vrut să se pună cât mai mult în formă și a mers cu bicicleta în fiecare zi, ceea ce, spune el, „l-a ajutat [pe Steve] să treacă peste luptele sale mentale”.

Apoi, pe 17 ianuarie anul trecut, Steve a reușit să i se îndepărteze chirurgical tumora.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel