vineri, august 19, 2022

Cunoscuta cântăreață Anastasia Lazariuc are o siluetă de invidiat și un tonus grozav, la 64 de ani!

Frumoasa basarabeancă a dezvăluit câteva din secretele sale în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars, care va fi difuzată duminică.

Artista a declarat că îi este mai ușor acum să fie atentă la ceea ce mănâncă decât în perioada în care avea copiii acasă și trebuia să gătească în mod constant pentru ei.

Te-ar mai interesa: Deshidratarea ar putea fi o cauză a hipotensiunii....

Ai crede că a găsit elixirul tinereții. Iată ce a spus Anastasia Lazariuc despre stilul său de viață:

“Noi suntem doar o cutiuță care are nevoie de energie. Am zile când am poftă să mănânc mai mult și mă înfrupt din toate cât mi-e poftă, dar am și multe zile în care nu prea simt nevoia să mănânc. Când aveam copiii acasă găteam mai mult. Acum nici nu-mi vine să fac mare lucru de mâncare pentru mine, mai degrabă o salată.

E foarte important să bem foarte multe lichide, de preferat apă. Am avut noroc și de o genă bună. Mama era slăbuță, tata înalt și slab, copiii mei la fel. Dar cred că fiecare dintre noi trebuie să aibă un pic de grijă la ce mănâncă. Noi suntem doar o cutiuță care are nevoie de energie. Dar energia nu vine de la mâncare, vine de la soare, de la aer, de la natură. Iar prea multă mâncare ne obosește”, mărturisește Anastasia Lazariuc.

Te-ar mai interesa: Activitatea simplă care reduce riscul de atac de c...

Sursă foto: Anastasia Lazariuc Facebook

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private