Sari la conținut

Amalia Enache, prezentatoarea Știrilor PRO TV, de urgență pe masa de operație! La un pas de tragedie: „Durerile au fost atroce!”

Îndrăgita prezentatoare a Știrilor Pro TV, Amalia Enache, a ajuns în cursul zilei de 16 Februarie, cu ambulanța la Spitalul Universitar de Urgență București. Amalia Enche acuza dureri cumplite și în urma analizelor a aflat că trebuie să fie operată de urgență pentru eliminarea bilei.

Joi dimineața, Amalia Enache a fost transportată de ambulanță la spital, ca urmare a unor dureri teribile. În urma examinării făcută de către medicii de la camera de gardă, vedeta de la PRO TV a fost nevoită să treacă prin secțiile pe gastrologie și cardiologie. În final, medicii au stabilit că problema este bila sa, motiv pentru care au decis să o opereze de urgență.

„Am trecut azi dimineață printr-o intervenție chirurgicală, colecistectomie, la Spitalul Universitar. Deja sunt în salon, cu inima plina de recunoștință pentru medicul chirurg, un medic tânăr care m-a preluat aici și în care am avut de la bun început deplină încredere.

Mulțumiri întregii echipe, au fost multi oameni care m-au examinat, de la camera de gardă, gastrologie, ecografie, cardiologie, dar si celor de la Ambulanța București. P.S.: Durerile sunt atât de atroce în aceasta criză de colecist, încât eu eram convinsă că fac un infarct. Ne vedem curând, zic eu!”, a spus Amalia Enache pe Instagram.

Ce presupune operația suferită de Amalia Enache. Vedeta de la PRO TV are un regim de urmat

Colecistectomia este o intervenție chirurgicală care presupune eliminarea veziculei biliare (rezervorul în care ajunge bila, respectiv lichidul produs de către ficat). Procedura este necesară în situațiile în care apar calculi biliari care blochează fluxul bilei.

După o astfel de intervenție din care a trecut și Amalia Enache, este necesar un repaus fizic, dar și un regim alimentar. Din moment ce prezentatoarea de la PRO TV nu mai are bilă, trebuie să mănânce alimente care să nu-i afecteze ficatul, cel puțin pentru o perioadă de 4-5 zile.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel