joi, octombrie 6, 2022

Ambasador LGTB în Parlamentul European, ședință foto controversată. Fecioara Maria devine trans. „Dacă ignorăm faptul că Isus nu era alb, am putea crede la fel de bine că Fecioara Maria avea barbă, de ce nu?”

Ambasadorul special al drepturilor LGBT în Parlamentul European a stârnit revolta creștinilor din întreaga Europă, după ce s-a lăsat fotografiat în rolul Maicii Domnului cu Iisus în brațe într-un pictorial pentru o revistă.

Te-ar mai interesa: Rona Hartner face ASTA în fiecare dimineață: Este ...

Imaginile, care parodiază tematica Nașterii Domnului, fac parte dintr-o ședință foto pe care Simonetti a realizat-o pentru o revistă a comunității LGBT, „SIEGESSÄULE”, din Germania.

„Dacă ignorăm faptul că Isus nu era alb, am putea crede la fel de bine că Fecioara Maria avea barbă, de ce nu? Mă simt foarte mândru și onorat să fiu în ediția din decembrie a unei instituții atât de ciudate precum SIEGESSÄULE MAGAZIN.”, a scris ambasadorul special al drepturilor LGBT în PE, pe pagina sa de Facebook. 

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, barbă şi persoane în picioare

Ambasador LGTB în Parlamentul European, ședință foto controversată. Fecioara Maria devine trans

George Simion, copreşedintele AUR, a cerut demiterea lui Riccardo Simonetti din postul de ambasador al comunităţii LGBT la Parlamentul European. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Simion susține că Simonetti „îşi bate joc de tot ceea ce înseamnă creştinism”.

Te-ar mai interesa: Cauzele unei dureri de umăr. Medic: ”Poate veni ch...

„Am aflat, cu consternare, că domnul cu barbă din imagine, este ambasador al Parlamentului European pentru drepturile LGBT.

În această calitate, domnia sa a găsit de cuviință să realizeze o ședință foto în care a pozat ca Fecioara Maria, ținându-l în brațe pe pruncul Iisus. Evident, aluzia la marea sărbătoare a Nașterii Domnului este evidentă.

„Dacă ignorăm faptul că Iisus n-a fost alb, putem crede la fel de bine că Fecioara Maria avea barbă, de ce nu?”, a spus Riccardo Simonetti.

Te-ar mai interesa: Alertă sanitară! Aliment retras din magazine de AN...

Este evident pentru toată lumea că acest om este un provocator. În numele toleranței pe care o propovăduiește jignește sentimentele a milioane de creștini din întreagă Europă, al cărei reprezentant ar trebui să fie.

Nu poate fi o coincindență apariția acestei provocări, acum. Așa cum nu a fost o întâmplare nici adoptarea raportului Matici sau infamul „ghid” al Comisiei Europene.

Te-ar mai interesa: Nutriționist: ”Această legumă reduce semnificativ ...

Este clar că unele minți bolnave încearcă să schimbe fondul și valorile care au stat la baza Europei și a României. Așa ceva nu se poate tolera. Cer demisia imediată a lui Riccardo Simonetti din funcția de ambasador al Parlamentului European, precum și scuze publice față de zecile de milioane de creștini din Europa.

Și totuși, nu pot să nu mă întreb: de ce n-a făcut o astfel de ședință foto și cu un simbol islamic?”, a fost mesajul lui George Simion.

Te-ar mai interesa: Trei zodii pe care să nu te bazezi niciodată! Te v...

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi text care spune „SIEGESSAUL WE ARE QUEER BERLIN 05 2001 09 LICHT AM HORIZONT 40 Jahre HIV und Aids: Wie wir lernten, stark zu sein Queeres Vorbild: Influencer Riccardo Simonetti Empowernde Kunst aus Südafrika:”

Comisia Europeană recomandă EVITAREA termenului de „Crăciun”

Reamintim că acest incident vine pe fondul apariției unui ghid al Comisiei Europene care recomanda evitarea folosirii termenilor precum „Crăciun”, dar și a numelor cu rezonanță creștină precum „Maria” sau „Ioan”.

În urma protestelor la nivel european, ghidul a fost retras pentru a fi refăcut.

Anterior, tot în 2021, Parlamentul European a adoptat un document numit „Raportl Matic”. Documentul a stârnit stupoare în opinia publică, din cauza unor prevederi care stipulează dreptul bărbaților transgen – adică femei biologice, dar cu statut legal de bărbați – să nască.

De asemenea, menționează că avortul ar fi un drept fundamental, dar și nevoia de a expune minorii, de la cele mai fragede vârste, la educație sexuală.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private