vineri, august 19, 2022

Amenințare cu bomba la un spital din Transilvania. Poliția este în alertă după primirea mai multor mesaje suspecte în care se insinuează că un spital din Transilvania ar putea fi aruncat în aer. În contextul războiului din Ucraina, autoritățile au intrat în alertă maximă după primirea mesajului suspect.

În cauză a fost deschis un dosar penal.

Din primele verificări specifice ale Poliției Române și SRI, a reieșit faptul că spitalul la care se face referire este situat în județul Cluj, scrie realitatea.net. 

Te-ar mai interesa: Efect bizar! Bărbat incapabil să „vadă” numerele d...

Mesajul de amenințare

Pe adresa de e-mail a Poliției Române, la data de 29.06.2022, o persoană a transmis de pe o adresă de e-mail mai multe mesaje, care se repetă, având următorul conținut:

Luptătorii din Ucraina vor să arunce în aer un spital din Transilvania și să omoare un medic.

Poliția Română și SRI au demarat verificări specifice.

Precizăm că nu au fost identificate elemente care să aducă atingere siguranței naționale.

În urma acestor verificări, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, se continuă cercetările, în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare.

Te-ar mai interesa: Metoda egipteană: secretul care te ajută să dormi ...

Polițiștii efectuează verificări, în cadrul dosarului penal, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

Autoritățile sunt în alertă mai ales din cauza contextului politic din zonă și din cauza războiului din Ucraina. Mai mult, este cunoscut faptul că propaganda rusească a mai avut diferite încercări de dezinformare a opiniei publice din țara noastră și de inducere a fricii în rândul populației.

Te-ar mai interesa: Te doare călcâiul? Când e recomandat să mergi la m...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private