sâmbătă, iunie 25, 2022

Ana Maria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au certat în direct, la Realitate Plus, parte din trustul la care  impresara este acționar. Totul s-a întâmplat la doar câteva ore de la apariția pictorialului de Crăciun al lui Reghe cu Corina Caciuc. 

Invitată joi, de la ora 23:00, la postul Realitatea Plus, Anamaria Prodan a vorbit despre repercusiunile pe care divorțul dintre ea și Reghe îl are asupra copiilor săi. Apoi, Ana a continuat să-i reproșeze soțului relația extraconjugală care le-a destrămat în cele din urmă căsnicia, comentând și imaginile publicate de Fanatik în care Laurențiu apare alături de Corina, amanta sa.

Te-ar mai interesa: Boala lui Traian Băsescu. Profesorul Ciurea: E o d...

Tirada agentului a fost întreruptă în momentul în care Reghe i-a trimis un mesaj lui Laurențiu Botin, moderatorul emisiunii: „Nu aveți voie să folosiți numele meu, aveți notificare la CNA! Nu este în regulă să vorbiți despre niște minori, nu mai vorbiți despre copiii mei”.

Scandal în direct

Jurnalistul i-a dat replica antrenorului: „Dacă vrei să intrați în direct, vă invit cu cea mai mare larghețe”.

Laurențiu Reghecampf a continuat și a mai trimis un mesaj către post, destinatarul fiind Anamaria, care spusese că încă este soția sa: „Ai înfățișare de divorț, pe 7 februarie 2022”.

Te-ar mai interesa: Luna Plină în Capricorn. Astrolog: Vești mai neplă...

Replica impresarei n-a întârziat: „Vă dați seama cât de mic poate să fie?

În cele din urmă, aproape de miezul nopții, Laurențiu Reghecampf a acceptat să intre în direct, precizând că nu vrea să vorbească cu fosta soție, ci cu moderatorul emisiunii. A încercat să clarifice câteva aspecte, însă a fost întrerupt de Anamaria Prodan, care s-a dezlănțuit la adresa antrenorului Craiovei. Soția a făcut acuzații grave, susținând că Reghe a fi golit conturile familiei.

Te-ar mai interesa: Cât de periculos este leșinul: 5 semne care alerte...

„Dacă aveai respect, nu făceai pictoriale de Crăciun cu amanta! Trebuia să faci poze cu al tău copil! Eu sunt patronul acestui post și am vorbit aici despre trauma copilului meu prin care trece din cauza ta și a amantei tale. Să îți fie rușine pentru ce ai făcut cu viața ta în ultimii trei ani, să îți fie rușine pentru ce ai făcut copiilor tăi! Prin ceea ce faci, după ce ai făcut acest pictorial cu ea, nu faci altceva decât să câștigi ura copiilor tăi. Fata aceasta ne terorizează familia cu mii de mesaje, de trei ani încoace. Beneficiază de banii pe care eu i-am muncit alături de tine, Laurențiu! Noi – eu și copiii – te-am numit bărbatul perfect. A fost Moș Nicolae și i-ai aruncat doar niște bani copilului tău! Văd că Laurențiu a ieșit de pe post de frică”, a zis Anamaria Prodan. Impresara a mai zis că pozele indecente cu ea, care au fost transmise în presă, le avea doar soțul ei.

Te-ar mai interesa: Monica Pop, după ce a fost operată de cancer pentr...

Reghe a spus că nu el a publicat pozele indecente cu fosta soție

Laurențiu Reghecampf a ieșit din emisiune după declarațiile fostei sale soții. A spus că nu mai vrea să intre în direct pentru că Anamaria Prodan nu îl lasă să vorbească. Ulterior, la rugămintea lui Laurențiu Botin, a revenit pe post.

Laurențiu Reghecampf a spus, la Realitatea Plus, că el nu a trimis nimănui pozele cu fosta lui soție.

„Pozele mi le-a trimis mie pe mail, dar le-am șters. Am încurajat-o să facă plângere la Poliție pentru a vedea cine a dat pozele presei. I-am spus că o ajut în acest demers”, a spus Laurențiu Reghecampf.

Te-ar mai interesa: Cele mai frecvente tipuri de cancer la tineri. Pre...

Până la urmă, Laurențiu Reghecampf a fost, din nou, deranjat de fosta lui soție și a zis că nu mai are niciun rost să rămână în emisiune.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private