luni, septembrie 26, 2022

Laurențiu Reghecampf, destăinuiri dureroase despre moartea fetiței sale: Mi-am dat seama că avea o boală. Prima ședință FOTO alături de noua sa iubită.

De când a anunțat că divorțează de Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf a fost extrem de discret în privința declarațiilor și aparițiilor sale publice. În ciuda declarațiilor belicoase făcute de cea care i-a fost soție și i-a dăruit un băiat, antrenorul Universității Craiova a evitat să vorbească despre noua sa relație.

Te-ar mai interesa: Înțepătura de albină poate fi mortală. Dr. Mihail ...

Laurențiu Reghecampf, destăinuiri dureroase despre moartea fetiței sale: Mi-am dat seama că avea o boală

Cu toate acestea, Laurențiu Reghecampf a acceptat să ofere un interviu celor de la Fanatik.ro. Mai mult, cu ocazia sărbătorilor de iarnă a realizat o ședință foto inedită, alături de Corina Caciuc, noua sa iubită, care este însărcinată cu viitorul său copil. Antrenorul Universităţii Craiova a vorbit despre tragediile din viaţa sa, dar spune că şi-a păstrat optimismul.

„Am câteva momente pe care le-aş şterge, dar fac parte din viaţa mea! Până nu ai parte de anumite probleme, necazuri, nu îţi dai seama că trebuie să te bucuri de lucrurile frumoase.

Tata a murit acum trei ani de zile, a fost un şoc pentru mine! De fapt, am fost a doua înmormântare la care am particpat în viaţa mea, prima a fost cea a fetiţei mele… Ana Lisa a murit la un an şi două luni.

Te-ar mai interesa: Horoscop Cristina Demetrescu, octombrie: Tensiuni ...

Mi-am dat seama că avea o boală, se numea „Tetralogia Fallot”, inima nu se formase exact.. Mi-am dat seama pe la şase luni, obosea când mânca! Din păcate, a făcut o pneumonie şi n-a reuşit operaţia”, a spus Laurenţiu Reghecampf.

„Mama are un cancer, face chimioterapie şi sper să treacă cu bine”, a adăugat antrenorul oltenilor.

 

Reghe şi Corina, prima şedinţă foto împreună. Ce declaraţii de dragoste şi-au făcut: „Este femeia care mă împlineşte. O voi proteja de toate atacurile” VIDEO

Foto: Fanatik

Prima ședință FOTO alături de noua sa iubită

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au realizat prima ședință foto împreună. Au vorbit public despre povestea lor de dragoste care, curând, va fi împlinită și cu apariția primului lor copil un băiețel programat să se nască în lunile de primăvară ale anului 2022.

Te-ar mai interesa: Vestea pe care credincioșii trebuie să o afle! Mân...

„Eu mă bucur de iubirea la care sunt părtașă și le doresc și altora să trăiască asemenea povești intense”, s-a destăinuit Corina.

Pe de altă parte, Laurențiu Reghecampf și-a declarat dragostea pentru femeia care urmează să-i aducă un copil pe lume. Acesta a mărturisit că lângă Corina se simte iubit şi împlinit şi o să facă tot posibilul să o apare de toate răutăţile.

Te-ar mai interesa: Durerea de dinți semnalează carii instalate și net...

„Este femeia lângă care simt că sunt iubit. Mă împlinește. O voi proteja pe Corina de toate atacurile, îmi voi proteja familia”, a spus Laurențiu Reghecampf pentru aceeaşi sursă.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private