Sari la conținut

Ana Morodan: Credeam că pastilele o să mă ajute să fiu bine, dar… Sunt un om care s-a pierdut pe sine. Nu faceți ca mine

sursa foto: arhiva doctorulzilei
Ana Morodan, trimisa în judecată

La sfârșitul lunii martie, Ana Morodan, una dintre cele mai cunoscute influencerițe din România, a fost inițial reținută și apoi pusă sun control judiciar, după ce a condus sub influența alcoolului și a drogurilor, a refuzat să-i fie recoltate probe și a condus fără permis.

Recent, Ana Morodan a oferit primul interviu după incidentul petrecut în trafic, explicând ce s-a întâmplat cu adevărat în acea zi.

Ana Morodan, interviu în lacrimi: "Sunt un om care s-a pierdut pe sine. Nu faceți ca mine"

Ana Morodan: Medicamentele de depresie sau anxietate, în exces, pun control pe mintea ta

Într-unl interviu pentru Antena Stars, vedeta a recunoscut în lacrimi că nu știe cum a ajuns la volanul mașinii.

„Nu știu cum am urcat la volan. Chiar nu îmi explic cum am urcat a doua oară la volan. Am luat niște calmante. Alcool era foarte puțin în sânge. Cred că a fost cu siguranță un moment al vieții mele de care nu sunt mândră, de care îmi este rușine, evident, și care din păcate, în care am trăit, nefiind eu, pentru că atunci când iei medicamente care să te calmeze dintr-o stare de depresie sau anxietate, în exces, ele pun control pe mintea ta.

Pentru mine privarea de libertate pentru 24 de ore a fost șocul realizării că ești captiv în tine, practic în tot iadul pe care îl creează mintea ta.

Eu ajunsesem să iau pastile și când ieșeam cu trei oameni în oraș. E destul de greu și cred că asta de șocant pentru mulți oameni că un om care pare tot timpul foarte puternic, la un moment dat clachează și când clachezi și ești persoană publică, ți-o iei public de la toată lumea”, a spus Ana Morodan.

Credeam că pastilele o să mă ajute să fiu bine, dar… Sunt un om care s-a pierdut pe sine

În același interviu, vedeta a recunoscut că nu este un exemplu bun, explicând în apărarea sa că, în acest moment este în primul rând un om care s-a pierdut pe sine.

„Ana reală este un om care a trecut prin multe situații în viață, de toate felurile. Sunt un om care a încercat să nu-și uite esența din interior. Sunt un om cu bune și cu rele. Un om care s-a pierdut pe sine. Care se caută pe sine, care încearcă să înțeleagă care e adevărul ei într-o lume în care nu se mai regăsește.

Credeam că pastilele o să mă ajute să fiu bine, dar după ce le trecea efectul nu eram bine. Sunt un om care o să își asume consecințele acțiunilor ei până la capăt.

Să nu faceți ca mine. Nu sunt un exemplu acum”, a mai spus Ana Morodan.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel