Sari la conținut

Anunț fulger despre Ana Morodan. Judecătorii au decis chiar acum

sursa foto: arhiva doctorulzilei
Ana Morodan, trimisa în judecată

Judecătorii au făcut lumină în dosarul Anei Morodan după ce vedeta a luat o doză mai mare decât a prescris medicul. Vedeta a primit o decizie care va șoca întreaga țară. Astfel,  „contesa Internetului”nu a scăpat de eticheta care îi va marca viitorul. Vezi despre ce este vorba.

Ana Morodan a ieșit vinovată. Judecătorii au trimis-o în judecată. Decizia a fost luată după ce vedeta a încercat să se sustragă de la prelevarea probelor biologice care urmau să arate dacă a consumat sau nu droguri înainte de a se urca la volan.

Ana Morodan a fost trasă la răspundere

Parchetul precizează că pacientul care foloseşte medicamente prescrise de psihiatru şi care afectează capacitatea de orientare şi de a conduce autovehicule are responsabilitatea de a respecta dozele prescrise şi de a administra medicamente în anumite intervale de timp.

„Parchetul face precizarea că este responsabilitatea oricărui deţinător de permis auto, cu atât mai mult cu cât are şi calitatea de pacient, să-şi administreze tratamentul ce conţine substanţe psihoactive într-un anumit interval temporal, astfel încât să nu afecteze siguranţa circulaţiei pe drumurile publice.

Citeste si:

Pentru că Alprazolamul, substanţa psihoactivă regăsită în produsul biologic recoltat de la persoana cercetată, este un sedativ, este hipnotic, este miorelaxant şi afectează deopotrivă vigilenţa şi capacitatea persoanei de a se orienta în timp şi spaţiu, este tot responsabilitatea pacientului să-şi administreze tratamentul în doza recomandată de către medicul curant psihiatru”, au explicat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Amintim că, la sfârşitul lunii martie, Ana Morodan a fost reţinută de poliţişti pentru 24 de ore după ce nu a oprit la semnalele acestora, a lovit două maşini şi a refuzat să fie testată pentru depistarea alcoolului şi a substanţelor psihoactive. Ulterior, ea a fost plasată sub control judiciar.

Poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autovehicul, însă Ana Morodan, aflată la volan, nu s-a conformat, ci şi-a continuat deplasarea, moment în care a intrat în coliziune cu două autovehicule. În urma accidentului de circulaţie au fost înregistrate doar pagube materiale.

Morodan a refuzat să fie testată pentru substanţe psihoactive şi alcool, refuz pe care l-a exprimat şi când a fost dusă la INML în vederea prelevării de mostre biologice.
A fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “Refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 337 din Codul Penal, potrivit news.ro.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.