Sari la conținut

Anamaria Prodan îi dă lovitura supremă lui Reghe. Cariera sportivă a lui Reghe pare să ajungă la final

În cadrul unui interviu la Realitatea Sportivă, Anamaria Prodan nu s-a sfiit să îi mai dea o lovitură fostului soț, Laurențiu Reghecampf. Aceasta a aruncat bomba spunând că zilele îi sunt numărate și ca antrenor la FC Craiova.

„Tu te duci dimineață la echipa și jucătorii ascund repede telefonul că leșină de ras…După astfel de articole care apar…Mă întreabă toată lumea dacă i-am văzut amantele. Eu sunt Anamaria Prodan, sunt numărul 1, cum să mă cobor, să mă duc să le caut?

Întotdeauna m-am uitat și am spus așa, eu sunt la nivelul asta și trebuie să urc, sunt un exemplu pentru copiii mei, am respect față de mine. Când ești Reghecampf nu ai cum să dai telefoane femeilor din oraș, asistentelor TV, e o chestie… Să ajungi tu bătaia de joc a tuturor, din 16 ani de muncă să ajungi râsul jucătorilor tăi. Unde să te duci vreodată că vine un jucător care s-a combinat cu vreo pipiță din oraș și a jucat prost și să te duci să-l cerți. Ăla vine frumos și îți spune: „ție chiar nu îți e rușine? Noi îți cunoaștem amantele”.

Eu nu o să spun niciodată că amanta lui Reghe e prostituată, dar eu mă uit în oraș și îi spun: Reghe, vezi că ai apăsat pe butonul de autodistrugere, vezi că vei fi dat afară și de la Craiova, trăiești din amintiri, sunt ceva ani de când tu nu mai faci nimic. De când ti-ai găsit alt gen de femei și alt gen de anturaj și de lume tu ești dat afară de peste tot, ultima oară 2 luni ai reușit să rămâi la echipa”, a declarat Anamaria Prodan.

Sexy impresara a ținut să readucă aminte că ea este cea care l-a descoperit pe Laurențiu Reghecampf și l-a promovat ca și antrenor la cele mai cunoscute cluburi sportive din lume. Însă deciziile acestuia pe plan personal, cu siguranță îi vor afecta cariera.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: