Sari la conținut

Anamaria Prodan, talismanul secret care îi dă putere. Mesaj direct de la divinitate

Anamaria Prodan, talismanul secret care îi dă putere. Mesaj direct de la divinitate

Problemele impresarei Anamaria Prodan par să nu se mai sfârșească. Aflată în plin proces de divorț cu cel care i-a fost până nu demult „jumătatea vieții” și „soarele meu”, femeia de afaceri a început să facă publice tot mai multe așa zise secrete din viața sa.

Deși cei doi mimau o viață perfectă, problemele în căsnicia Anamariei Prodan cu Laurențiu Reghecampf nu au început recent, ci durează de mai bine de 8 ani. Impresara a declarat că a știut întotdeauna de amantele soțului ei, însă a continuat să-l apere în fața tuturor.

Soții Reghecampf, probleme în căsnicie de 8 ani

„Am tăcut din gură și am învățat, trăind printre bărbați, că pe bărbați trebuie să-i iei așa cu ușurelul și să-i faci să se simtă importanți, șefi”, a spus Prodan în cadrul podcast-ului găzduit de Codin Maticiuc.

Anamaria Prodan a mărturisit că niciodată nu i-a verificat telefonul soțului ei, ba chiar îl punea să șteargă tot ce avea. Impresara mărturisește că îl suna pe Laurențiu Reghecampf de fiecare dată când afla că o înșală și îl avertiza.

„I-a luat Dumnezeu mințile și și-a descoperit latura asta spirituală. Dacă nu avea problema asta, astăzi el era în primii 10 antrenori ai lumii. (…) Când deja sari calul cu mine, te îngrop! A trecut, sunt doi ani, sunt opt ani, de fapt, de când ne tot luptăm, ca să aibă și copilul meu un exemplu. Când aveam cea mai mare nevoie de el…

Gigi Becali a anunțat la televizor că avea relație cu alta. I-am spus așa: «Băi, prietene… Eu încă te apăr, pentru că ești tatăl copilului meu și trebuie să rămâi în ochii copilului meu». N-a făcut Iisus pentru omenire cât am făcut eu. În același timp îl sunam și îi ziceam: «Prietene, vezi că te duci în cap. Vezi că ești deja cu apa la gură și nici noi nu mai întindem mână după tine, că ne-am plictisit».

(…) Ăsta de 8 ani de zile îi dădea ăsteia bani, îi deschidea alteia salon. Păi ce fel de bărbat ești tu? Trebuia să fii intangibil, matrița bărbatului perfect, cum te-am construit eu. Dacă nu îți făceam imaginea asta, nimeni nu dădea doi lei pe tine. (…) Gigi Becali a anunțat la televizor că avea relație cu alta. Acum mă uit în ziare și sunt stupefiată. Dă like-uri la stewardese. Eu nu i-am permis să aibă Instagram”, a mai spus Anamaria Prodan.

 

Anamaria Prodan, talismanul secret care îi dă putere. Mesaj direct de la divinitate

Anamaria Prodan se consideră o femeie puternică. Aceasta a declarat în diverse ocazii că crede în Dumnezeu. Recent a postat pe contul său de Instagram imaginea talismanului secret care îi dă putere.

Pe bijuteria de aur este inscripționat un mesaj din partea Divinității, special pentru ea.

„Anamaria, întotdeuna să-ți amintești că ești

Mai curajoasă decât crezi

Mai puternică decât crezi

Mai deșteaptă decât gândești

Și

Mai iubită decât știi

Cu toată dragostea, Dumnezeu”

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel