luni, septembrie 26, 2022

Anamaria Prodan dă din casă. Motivul surprinzător pentru care Laurențiu Reghecampf nu și-ar primi băiatul în casă.

Aflată în plin divorț cu cel pe care, până mai ieri, îl numea „dragostea vieții” și „soarele meu”, Anamaria Prodan îl acuză public pe acesta că și-ar neglija băiatul. Aceasta susține că Laurențiu Reghecampf nu și-ar fi primit propriul copil în casă, din cauza „amantei”.

Te-ar mai interesa: Durerea de dinți semnalează carii instalate și net...

Anamaria Prodan dă din casă. Motivul surprinzător pentru care Laurențiu Reghecampf nu și-ar primi băiatul în casă

Anamaria Prodan l-a anunțat pe Reghecampf că pleacă din țară şi și că îl poate trimite pe Bebeto la Craiova, pentru a petrece timp cu tatăl lui. Numai că acesta i-ar fi spus fiului său că nu îl poate primi în casa în care locuiește cu noua sa iubită. Motivul? Corina Caciuc este însărcinată, așadar nu îi poate pune viața în pericol, în contextul actual al pandemiei de Covid-19!

Anamaria Prodan a mai susţinut că fiul ei s-a întors de multe ori acasă cu lacrimi în ochi, spunând că nu mai dorește nici măcar să meargă la școală, de rușine.

„Mi-a zis, „Mama, eu de azi fac online. Nu mă mai duc la școală. Păi, râde toată lumea de mine, toată lumea o cunoaște pe aia și tata o ia de nevastă și mai rămâne și gravidă. Și îmi spune să nu mă duc, că nu mă ia la el, că îi aduc Covdid!”. Păi, băi, te ia lumea cu pietre pe stradă, băi, nebunule!”, a spus Anamaria Prodan la podcast-ul lui Codin Maticiuc.

Te-ar mai interesa: Bolile de inimă: Factorul de risc „mai puter...

„Acum trăiește din 15.000 de euro pe lună, de la 2 milioane jumătate, 3 milioane de euro pe an”

Anamaria Prodan nu îi prevede un viitor fericit acestuia, din contra. Impresara susține că după ce l-a dus pe muntele Everest, Reghecampf a dat singur cu piciorul la toate beneficiile care decurgeau dintr-o viață fără griji.

„Eu sunt atât de exigentă cu mine, îți dai seama cum sunt cu cei din jur? Am fost atât de exigentă și toată lumea îi spunea, dar eu îi spuneam că dacă nu ești concentrat un miliard la sută ca antrenor, te-au dat afară, ți-au terminat cariera, dormi sub pod. Nu știi să faci nimic altceva.

Te-ar mai interesa: Vestea pe care credincioșii trebuie să o afle! Mân...

Cum crezi că o să ajungă Laurențiu Reghecampf? Uite, acum trăiește din 15.000 de euro pe lună, de la 2 milioane jumătate, 3 milioane de euro pe an, a ajuns la 15.000 de euro pe lună.

Nevastă-ta, Prodan, îți face cadou de ziua ta Ferrari. Îți face cadou nu știu ce ceas, că aveai tigaie la mână, nu știai ce e aia, te duce la operă, te învață. L-am dus pe vârful Everestului, hai să punem și noi steagul acum.

Te-ar mai interesa: Înțepătura de albină poate fi mortală. Dr. Mihail ...

Și când să punem steagul, tu ce faci, cumetre? Tu te uiți în spate, aluneci și te duci direct în cap și nici nu te mai oprești, nici nu te prinzi de ceva, să te apuci de o creangă din cădere, să îți dai seama că ai greșit”, a mai spus Anamaria Prodan.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private