joi, mai 26, 2022

Andi Vasluianu, unul dintre reprezentanții cei mai apreciaţi ai tinerei generaţii de actori, cu şarm şi umor bine dozat, este foarte prolific jucând în aproape 50 de filme iar în teatru a interpretat tot atâtea roluri.

Andi Vasluianu a uimit toată România! Dezvăluire incredibilă: „Nu am ajuns nicăieri, tot caut!”

Mai mult, are deja un premiu Gopo pentru „Cel mai bun actor în rol secundar”, în filmul „Hârtia era albastră” (2007), şi o nominalizare Gopo pentru „Cel mai bun actor”.

Te-ar mai interesa: Alertă alimentară: produs cu pesticide retras de p...

Absolvent al Universităţii de Artă Teatrală şi Cinematografică „I. L. Caragiale” (promoţia 1999, clasa Sanda Manu), Andi Vasluianu a făcut mărturisiri despre cariera sa.

„M-am făcut actor pentru că iubesc această meserie şi iubesc cum m-a modelat actoria. Cred foarte tare că introspecţia pe care mi-o dă actoria, mi se potriveşte mănuşă. N-aş fi putut să simt la fel de mult dacă aş fi ales altceva”.

Despre stilul său, Andi Vasluianu spune că „Îmi place mai mult cuvântul a interpreta decât expresia a intra în personaj”.

Vasluianu: Am împletit o japoneză

Iar despre parcursul să profesional, actorul de 47 de ani, a dezvăluit la „Rețeaua de Idoli” că „Întâi am intrat la o brutărie turcească, cum era la începutul anilor 90 şi căram făină. Mă duceam pe la 4 dimineaţa ca să descărcăm camionul. Pe atunci, eram elev la seral, iar după amiaza mă duceam la şcoală. Maximum pe care l-am făcut în acel loc de muncă, am împletit o japoneză.

Te-ar mai interesa: Și remediile naturiste pot interacționa în mod neg...

Andi Vasluianu: Mă bucur de tot ceea ce primesc

Eu nu cred că ai ajuns undeva şi s-a terminat. Apoi, devine totul o bucurie. În viața reală, nu se întâmplă aşa la nimeni. Cred că încă nu am ajuns nicăieri, tot caut. La un moment dat, se vor înmulţi momentele acestea trăite în prezent şi mă voi bucura mai mult. Cred că, de fapt, asta caut. Să trăiesc aici, acum şi să mă bucur de tot ceea ce primesc”, a spus invitatul Irinei Păcurariu în emisiunea „Rețeaua de Idoli” de luni, 11 aprilie, la TVR 2.

Te-ar mai interesa: Fructul ieftin care ne crește speranța de viață. C...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private