Sari la conținut

Andreea Antonescu, însărcinată pentru a doua oară! Cine este iubitul artistei: Trăiesc o frumoasă poveste alături de…

Andreea Antonescu, însărcinată pentru a doua oară! Cine este iubitul artistei: Trăiesc o frumoasă poveste alături de…

Se pare că 2022 este anul fostei componente a trupei Andre. Andreea Antonescu a participat, alături de Andreea Bălan, la America Express, show-ul de la Antena 1, care urmează să fie difuzat anul următor.

Andreea Antonescu va deveni mamă din nou! Vedeta s-a afișat cu burtica de graviduță: „A doua minune din viața mea” - WOWBiz

Andreea Antonescu, însărcinată pentru a doua oară!

Mai mult, cântăreața, care va împlini 40 de ani luna următoare, și-a surprins fanii, după ce a anunțat pe rețelele de socializare că va fi astfel mamă pentru a doua oară.

Artista mai are o fetiță de 11 ani, pe nume Sienna, dintr-o căsătorie anterioară.

„A doua minune din viața mea! Dragii mei, de ceva timp trăiesc o frumoasă poveste alături de Victor Vrînceanu. Astăzi vreau să împart cu voi această bucurie din viețile noastre!

Vă mulțumesc pentru toată susținerea pe care mi-ați oferit-o de-a lungul timpului și tocmai de aceea am ales să aflați direct de la mine prin intermediul paginilor personale de social media!

Vă pup, vă iubesc și apreciez în avans toate mesajele și gândurile voastre frumoase!”, a scris Andreea Antonescu, duminică, pe Instagram.

Andreea Antonescu este însărcinată! Surpriză mare cine este tatăl copilului!

Cine este Victor Vrânceanu, iubitul artistei

Dacă până acum se știa că este într-o relație cu un  jurnalist, ei bine s-a aflat și identitatea bărbatului carte i-a furat inima. Victor Vrînceanu este realizator al emisiunii „ProSport Live”, iar de mai bine de un an el coordonează și publicația Cancan.ro.

În trecut, Victor Vrînceanu a lucrat peste şapte ani la Gazeta Sporturilor, unde a semnat articole la secţia „fotbal intern” şi avea apariţii în emisiunea GSP Live. La începutul anului 2020, acesta a trecut la ProSport – brand cumpărat de Radu Budeanu de la Andrian Sârbu, în primăvara lui 2019.

Relația dintre cei doi a început după întoarcerea artistei din America, după cum mărturisea chiar Andreea Antonescu în urmă cu câteva luni, în emisiunea lui Teo Trandafir.

Cântăreața nu a vrut să dezvăluie identitatea partenerului ei și nu a dat prea multe detalii despre el.

„Bursucu: S-a reaprins flacăra iubirii în America?

Andreea: Nu în America.

Bursucu: De cât timp ești îndrăgostită?

Andreea: De o anumită perioadă de timp.

Bursucu: E frumos?

Andreea: Eu consider că e ce trebuie.

Bursucu: Îl cunoaștem?

Andreea: Nu cred.

Bursucu: Dinainte de America sau după America?

Andreea: După America.

Bursucu: E dragostea aia mare! Ce meserie are?

Andreea: E jurnalist”, au fost răspunsurile Andreei la întrebările lui Bursucu, potrivit Cancan.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel