joi, mai 26, 2022

Andreea Bălăn cunoscută în mediul on-line pentru talentul desăvârșit la dans, s-a confruntat cu o peripeție pe care a povestit-o fanilor: a căzut de pe role și a fost necesară o intervenție la camera de gardă.

”Ieri a fost o zi memorabilă care va rămâne întipărită un pic pe fața mea (la propriu).

La 3 minute după ce am făcut această poză veselă, am pupat bordura (la propriu).

Te-ar mai interesa: Tot ceea ce trebuie să știi despre febră. De ce se...

Că de, am crezut că pe role e la fel ca pe gheață, dar am aflat că e mai greu și căzăturile sunt și mai urâte (rămâi lipit de asfalt, nu aluneci).

Am avut nevoie de cusături în urgență, iar doctorul Zamfirescu mi-a cusut buza de sus și îi mulțumesc muuult pentru promptitudine.

Oftica mare e că am căzut așa simplu în fața casei după 3 luni în care am făcut acrobații și nebunii pe gheață la Dancing on Ice România.

În concluzie, câteodată nu sunt chiar wonderwoman, mai și cad (la propriu și la figurat), dar mă ridic și merg la doctor, sau îmi sun grupul de suport (psihic) și îmi revin instant, îmi iau pelerina și zbor iar.

Te-ar mai interesa: Ce sunt adaptogenii și cum vă pot ajuta să vă îmbu...

Noroc că am filmări la ”Te cunosc de undeva” săptămâna viitoare și pană atunci îmi trece. V-am povestit pățania că mi se pare funny.

Stay safe & take care when skateing. Love you all!

PS. Ella și Clara merg mai bine ca mine pe role, ele nu cad ca mine”, a scris Andreea Bălan pe o rețea socială.

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private