duminică, noiembrie 27, 2022

Dietă Andreea Bălan. Îndrăgita artista a dezvăluit care este alimentul pe care l-a exclus din meniul său zilnic și cum se menține la 49 de kilograme.

Multe femei sunt curioase să afle cum se menține în formă Andreea Bălan. Cântăreața, mamă a doi copii, spune că a avut întotdeauna 49 de kilograme.

„Fac sport în fiecare zi, nu mănânc multe prăjeli, multe dulciuri, doar așa de poftă. Întotdeauna am avut 49 de kilograme, acum cred că am 50 de kilograme.

Te-ar mai interesa: Ceai pentru vezica hiperactivă. Nu are nicio contr...

De 20 de ani am aceeași greutate.

Dietă Andreea Bălan. Nu este vorba de a fi exigent în acest caz, cu tine însuți, este vorba de a avea disciplină, trebuie să ai o disciplină atât fizică cât și mentală, și chiar dacă ai chef sau nu ai trebuie să faci sport.

Pentru mine contează asta, deoarece fac acele acrobații la concerte și dacă nu fac o perioadă ne coordonăm mai greu”, a spus Andreea Bălan, potrivit click.ro.


Andreea Bălan a rupt legătura cu tatăl său

Fosta componenta a trupei Andre a lansat acuzații grave cu ceva timp în urmă. Artista și-a deschis inima și a vorbit despre adevăratele motive care au făcut-o să rupă legatură cu tatăl său.

Te-ar mai interesa: Ce trebuie să faci cu o zi înainte de Sf. Andrei! ...

Totul a început în perioada Andre, când artista spune că era bătută dacă nu voia să urce pe scenă. În plus, artista a ales să fugă de acasă la 18 ani și susține că tatăl său i-a cheltuit toți banii.

„E adevărat, mă bătea dacă nu voiam să urc pe scenă. Dacă făceam mutre, îmi trăgea câteva palme. Îmi amintesc că am avut odată un accident de maşină, în drum spre un concert, tata a intrat pe contrasens. Am intrat într-un şant, eram plină de sânge de la buză şi, după aia, în două ore, noi eram pe scenă ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat”, a declarat Andreea Bălan la podcastul „Acasă la Măruță”.

Te-ar mai interesa: Ce nu ai voie să faci de Sfântul Andrei. Vei fi ur...

“La 18 ani am fugit de acasă! Tata îmi cheltuise toţi banii. Când l-am întrebat, nu ştia nici el pe ce. Eu la 18 ani m-am trezit ca nu am nimic, după 1 milion de discuri vândute. Am fugit la Bucureşti, am stat într-o garsonieră şi mi-am luat un Peugeot în rate. L-am iertat abia când am devenit şi eu părinte”, a mai povestit Andreea Bălan în podcastul lui Măruță.

Săndel Bălan a reacționat după ce Andreea Bălan, fiica sa, a readus în discuție subiectul legat de banii câștigați în Andre, pe care tatăl său i-ar fi luat, dar și despre bătăile pe care le-ar fi încasat de la acesta.

Te-ar mai interesa: Doliu uriaș în România! A murit o mare actriță...

„Toate mizeriile astea nu le-a povestit”

„N-am ce să comentez, iar a început să bată apa-n piuţă cu banii. Ea vorbeşte frumos de greşelile ei, dar nu şi despre ale altora. A pierdut mulţi bani şi m-a acuzat că am plecat cu banii. Ele au fost pe val 2 ani, atât au mers în concerte, al 3-lea an s-a spart, a colaborat 6 luni cu Alina Sorescu, n-a mers, s-a întors Antoneasca. Luau 1.000 de dolari, am socotit, şi ăştia se împărţeau la doi. 100.000 de dolari am câştigat, adică vreo 70.000 de euro. Bani care au fost investiţi înapoi. Am cumpărat un apartament, două maşini, clipuri făcute, filmări, ăia au fost banii, am mers în concediu, deşi ea a spus că n-a mers nicăieri. Nu înţeleg de ce şi-a murdărit familia cu declaraţiile ei.

Te-ar mai interesa: Horoscop RUNE 28 Noiembrie – 4 Decembrie. Vo...

N-a spus că Antoneasca s-a tăvălit cu Iustin din Mizil şi de aia trupa s-a scindat, că a semnat contract cu altă casă, că a pozat în Playboy. Toate mizeriile astea nu le-a povestit. Niciodată nu m-am certat cu domnul Antonescu, nu m-a jignit, a fost un exemplu de corectitudine. A spus că noi le întărâtam pe ele, când ele se certau la toate evenimentele şi Antoneasca o jignea că n-are voce şi e dansatoare. De asta s-a rupt trupa”, a declarat Săndel Bălan, în exclusivitate pentru Click!

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private