miercuri, noiembrie 30, 2022

Andreea Bălan, accident îngrozitor. Îndrăgita artistă a trecut printr-o sperietură zdravănă, fix în a doua zi de Paște.

Cântăreața a căzut în timp ce se dădea cu rolele și a mers de urgență la spital, unde medicii i-au cusut buza de sus.

Andreea Bălan le-a povestit urmăritorilor săi prin ce a trecut și cu această ocazie i-a mulțumit medicului Zamfirescu pentru promptitudinea de care a dat dovadă.

Te-ar mai interesa: Nu te teme de grăsimile alimentare: vaginul tău de...


„Am pupat bordura”

„Ieri a fost o zi memorabilă care va rămâne întipărită un pic pe față mea (la propriu). La 3 minute după ce am făcut această poză veselă, am pupat bordura (la propriu).

Că de, am crezut că pe role e la fel că pe gheață, dar am aflat că e mai greu și căzăturile sunt și mai urâte (rămâi lipit de asfalt, nu aluneci.).

Am avut nevoie de cusături în urgență, iar doctorul @doctorzamfirescu mi-a cusut buza de sus și îi mulțumesc pentru promptitudine. Oftica mare e, că am căzut așa simplu în față casei după 3 luni în care am făcut acrobații și nebunii pe gheață.

Te-ar mai interesa: Nu ignora transpirația urât mirositoare! Poate fi ...

În concluzie, câteodată nu sunt chiar wonderwoman, mai și cad (la propriu și la figurat), dar mă ridic și merg la doctor, sau îmi sun grupul de suport (psihic) și îmi revin instant, îmi iau pelerină și zbor.

Noroc că am filmări la „Te cunosc de undeva” săptămâna viitoare și până atunci îmi trece. Stay safe & take care when skateing. Love you all!

PS. Ella și Clară merg mai bine ca mine pe role, ele nu cad ca mine.” a fost mesajul postat de Andreea Bălan pe contul său de Facebook.

Te-ar mai interesa: Orice viitoare mamă trebuie să știe. Ce se întâmpl...

George Burcea rupe tăcerea după divorțul de Andreea Bălan

Actorul și-a deschis inima și a făcut noi mărturisiri despre mama fiicelor sale.

„Eu nu aș numi doi ani de luptă, le-aș zice doi ani de ego. Greșeala mea foarte mare a fost că eu niciodată nu mi-am dorit să fac jocul presei. Înțeleg lucrurile, dar nu am vrut să îl fac și poate am greșit.

Ceea ce m-a dus la o relație foarte destabilizată cu presa, iar asta a făcut ca în momentul în care a apărut o știre, presa știind că sunt greu de contactat și că nu vorbesc, să scrie unele lucruri.

Te-ar mai interesa: Medic urolog renumit: Majoritatea bărbaților igno...

Eu cred foarte mult, și o spun din propria experiență, că la un divorț nu se ajunge într-o săptămână, două. Este un mix de probleme, e un cumul de factori care se adună de-a lungul mai multor ani, luni, și care afectează relația.

Oamenii din exterior nu înțeleg prea bine acest lucru. La noi a fost un cumul de factori, nu vreau să dezvolt”, a spus George Burcea pentru fanatik.ro.

Te-ar mai interesa: Alertă sanitară! Pericol mortal în coaja unei bana...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private