luni, mai 16, 2022

Deși este mereu cu zâmbetul pe buze, Fuego a dezvăluit că evenimentele nefericite nu l-au ocolit. De fapt, artistul a spus că a fost la un pas de moarte, însă o minune l-a salvat.

Paul Surugiu, cunoscut sub numele Fuego, este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România atât datorită talentului, cât și a energiei pozitive pe care o răspândește.

Cu toate că este mereu optimist și zâmbitor, Fuego recunoaște că a trecut prin momente cumplite.

Te-ar mai interesa: Obiceiul nesănătos din timpul mesei care duce la c...

Nu acum mult timp, artistul a fost la un pas de moarte. Fuego a fost implicat într-un accident rutier, când un motociclist care a adormit a intrat în mașina artistului.

În ultima clipă, el a reușit să evite o tragedie și a scăpat cu viață din accident.

Fuego, la un pas de moarte

Am avut, nu de multă vreme, când am făcut un soi de accident pe autostradă, spre mare, nevinovat fiind. Un motociclist a aţipit şi a intrat frontal în mine, cu peste 200 de km/oră, eu neavând viteză. Am reuşit să ţin volanul drept, nu am frânat şi aşa am evitat o mare tragedie!

Din fericire, nici motociclistul, ca printr-o minune, nu a păţit nimic. În general, depăşesc momentele grele şi reuşesc să găsesc soluţii pentru orice! Şi da, fiecare episod complicat mi-a marcat viaţa şi m-a făcut cine sunt azi!”, a dezvăluit Fuego, într-un interviu acordat OK! Magazine.

Te-ar mai interesa: Vă învinețiți ușor? Iată ce boală gravă poate ascu...

Pierderea tatălui său, prima tragedie din viața artistului

Suferinţa după tatăl meu, atunci când l-am pierdut şi nu înţelegeam de ce un om la 58 de ani, sănătos, nu a mai putut trăi. Acesta e un moment greu”, a spus Fuego.

Lipsa banilor l-a motivat

„Chiar şi când eram tânăr şi n-aveam uneori, la facultate, prin anii 96-97, ce mânca în Bucureşti sau cum să merg cu tramvaiul, din lipsa banilor, eu tot percepeam ca o lecţie momentele alea.

M-au călit, m-au făcut cine sunt acum şi sunt mândru că am mintea pe umeri, că n-am fost nici o clipă îmbătat de succes, oricum ar fi fost el, că am gestionat bine viaţa şi cariera, că am fost cumpătat şi iată-mă azi, cu aproape 30 de ani de reuşite şi împliniri, în parcursul profesional, cu o viaţă liniştită şi împlinită!”, a adăugat Fuego, potrivit sursei citate.

Te-ar mai interesa: România a pierdut încă o somitate din lumea medica...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private