Sari la conținut

Andreea Bălan, mamă pentru a treia oară? Anunțul care a uimit pe toată lumea: „Relația cu tatăl fetelor a fost o relație karmică”

Andreea Bălan, mamă pentru a treia oară? Anunțul care a uimit pe toată lumea: „Relația cu tatăl fetelor a fost o relație karmică”.

Proaspăt divorțată oficial de George Burcea, tatăl copiilor săi, Andreea Bălan a uimit pe toată lumea după ce a mărturisit că vrea să fie mamă din nou. Anunțul a fost făcut în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

Andreea Bălan, petrecere de zile mari pentru Ella. Zeci de invitați și surprize inedite

Andreea Bălan, mamă pentru a treia oară? Anunțul care a uitmit pe toată lumea: Îmi doresc un băiat

”În meditațiile mele și pe lista mea eu îmi doresc un copil, un băiat, dar nu mai pot eu să-l fac, probabil cu mamă surogat, dar mi-aș dori”.

Cântăreața a vorbit și despre cele două fetițe ale sale, Ella și Clara, dar și despre fostul său soț, George Burcea, cu care consideră că a avut o legătură karmică, pe care și-a plătit-o.

„Fetele mele nu seamănă între ele. Una seamănă mai mult cu mine, a doua cu partea cealaltă. Dar ele se completează foarte bine una pe cealaltă. Eu învăț de la ele și ele mă echilibrează”, a mai spus Andreea.

Andreea consideră că în viață nimic nu este întâmplător.  „Nu regret nimic, pentru că eu a trebuit să trec prin lucrurile astea, să învăț. Totul se întâmplă cu un motiv. Eu am fost predestinată să fiu pe scenă. Sunt foarte fericită astăzi, pentru că am un echilibru cu mine extraordinar. Am reușit datorită lecțiilor pe care le-am învățat”.

„Sunt învingătoare pentru că am aceste două fetițe extraordinare și indiferent de ce scrie în hârtia de divorț, că e cupla mea, că e culpa lui, până la urmă s-a terminat. Asta e important. Fiecare e fericit, fiecare își vede de viață separat. Și trebuie să avem grijă de acești copii minunați, fiecare care cum poate, evident.

George Burcea, dezvăluiri despre relaţia cu Andreea Bălan: „De două luni mi se permite să le iau pe fete”

„Relația cu tatăl fetelor că a fost o relație karmică”

Vedeta a mărturisit că experiența morții clinice prin care a trecut i-a schimbat modul de a vedea lucrurile.

„După ce mi-a dat viața la temelie și mi-a dat stopul cardiac, abia atunci mi-am dat seama că trebuie să o iau mai moale. Tot atunci, unele lucruri s-au deteriorat, cum ar fi relația cu tatăl fetelor. Probabil de la stopul cardiac a început totul. Și s-a făcut lumină, ordine și am înțeles de ce s-au întâmplat anumite lucruri, și care a fost karma care trebuia să se întâmple și pe care eu tyrebuia să o duc, să o repar și să o curăț.

Iar acum totul este foarte bine, dar a trebuit să trec prin aceste experiențe.

Când ți se întâmplă multe chestii unul după altul, începi să-ți pui niște întrebări: „Ce am de plătit? Ori din viața asta, ori din altă viață…”. Bine faci, bine găsești. Dacă faci rău, ți se întparce. Adică, mergi să naști un copil și deodată te trezești că ți se oprește inima. O plată karmică a fost acolo.

Am devenit o mamă singură și a trebuit să am grijă de aceste fete. E o lecție pe care a trebuit să o învăț. Iar relația cu tatăl fetelor, cred că a fost o relație karmică. Cred că noi ne-am mai întâlnit probabil și în altă viață. Au mai fost și alte relații karmice. Și cred că de-acum mi-am plătit karmele, pentru că le-am înțeles”, a mai spus artista.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel