duminică, august 14, 2022

Scandal imens între George Burcea și Andreea Bălan. Sunt implicați și copiii celor doi, dar și iubita actorului. „Unii fac terapie de zece ani”/ „Bea încontinuu și sigur se mai droghează”.

Sunt mai bine de doi ani de când George Burcea s-a despărțit de Andreea Bălan, dar se pare că cei doi n-au reușit să găsească un mod pașnic de a-și crește cele două fiice pe care le au împreună.

Te-ar mai interesa: Doliu în lumea filmului. O celebră actriță a murit...

Deși miercuri, 5 ianuarie, ar trebui să se pronunțe divorțul, un scandal monstru a izbucnit între actorul George Burcea, prezentatoarea și concurenta de la „Bravo, ai stil!” Viviana Sposub și prezentatoarea TV și cântăreața Andreea Bălan.

Scandal imens între George Burcea și Andreea Bălan. Sunt implicați și copiii celor doi, dar și iubita actorului

În scurta unei scurte convorbiri telefonice, Clara l-ar fi întrebat pe tatăl ei dacă Viviana este lângă el și să i-o arate. În momentul în care concurenta emisiunii de pe Kanal D ar fi început să discute câteva secunde cu fetița, Andreea Bălan ar fi avut o ieșire nervoasă.

„Ce-mi saluți tu copiii, vreți să facem conversație în trei? Marș, du-te  dracului”, după care ar fi închis telefonul și nu ar mai fi răspuns apelurilor tatălui celor două fetițe.

Te-ar mai interesa: Florin Salam NU a murit. Mesajul artistului pentru...


George Burcea: „Unii fac terapie de zece ani, iar alții învață să iubească, iubind oamenii”

La scurt timp, George Burcea a oferit câteva declarații legate de acest subiect. Acesta a confirmat că artista ar fi spus cuvinte urâte și la adresa Vivianei Sposub.

„Le iau doar atunci când mi se permite (n.r. pe cele două fiice, Ella și Clara). Și atunci doar pe timp de zi câteva ore, căci așa este ordinul de SUS (n.r. Andreea Bălan). Sunt momente în care sun 3-4 zile la rând pe numărul bunicii și mamei copiilor mei, dar nu mi se răspunde.

Te-ar mai interesa: NU intra în apă dacă ai făcut ASTA! Medic: ”Poate ...

Am fost la poartă, am sunat, am sunat pe telefon și tot nu mi s-a răspuns. Ce vreți să fac? Am stat acasă la ea, așa cum mi s-a cerut, le-am luat doar câteva ore acasă la mine, așa cum mi s-a cerut.

Ce vină am eu că Viviana se joacă cu ele, iar ele o îndrăgesc și de multe ori când eu vorbesc cu fetele, acestea îmi cer să le-o dau pe Viviana să o salute și să o pupe? Da, este adevărat că de față cu copiii, Andreea a înjurat și a spus cuvinte foarte urâte atât la adresa mea, cât și la adresa Vivianei, dar ce pot să fac eu?

Te-ar mai interesa: 3 zodii cu puteri paranormale. EI au premoniția vi...

Unii fac terapie de zece ani, iar alții învață să iubească, iubind oamenii. Unde-i vina? Că publicul larg nu vede… asta-i altceva. Totuși… cel mai important lucru rămâne familia, iar în cazul meu cei doi copii și Viviana.

Voi lupta pentru ei atâta cât îmi vă permite puterea psihică, căci într-o țară plina de atotștiutori, uneori îmi place să cred că sunt cel mai dobitoc. Și asta doar că să-mi revin psihic și să-mi văd de treaba”, a declarat George Burcea, potrivit click.ro.

Te-ar mai interesa: Durere de spate sau de rinichi? AȘA faci diferența...

Prima fotografie a Andreei Bălan cu fetița ei, după „ 2 zile de luptă ca să trăiască” | Digi24

Andreea Bălan: Omul minte cu tot cu nerușinare, bea încontinuu și sigur se mai droghează

Andreea Bălan nu a dorit să comenteze pe marginea subiectului, dar o prietenă a artistei a făcut publică conversația dintre cele două.

„De fiecare dată când cere să vorbească cu fetele (odată la 4 zile) o dă la telefon (n.r. pe Viviana Sposub) și e firesc că eu să nu accept asta și să închid. Ceea ce am făcut și de data asta. El trebuie să vorbească doar el cu fetele, nu să introducă terți în conversație.

Dacă tot dă declarații, pai să spună că nu a plătit niciodată în 2 ani pensia alimentară.

De Crăciun nu le-a cumpărat absolut nimic fetelor nici anul ăsta, nici anul trecut.

Când le ia pe fete le duce acasă la ea, lucru cu care eu nu sunt de acord deoarece Protecția Copilului nu a fost acolo și judecătorul nu a dat sentința încă.

Pe telefonul meu e blocat de luni de zile, deoarece mi-a adresat foarte multe injurii, și cu fetele vorbește doar de pe telefonul mamei, unde a început și acolo să trimită sute de mesaje foarte urâte la adresa mea. Deci din momentul în care a instigat la violență public acum 2 luni, el nu a mai luat fetele să doarmă peste noapte, deoarece este instabil și nu a respectat să doarmă acasă la el ci le-a dus la ea și au dormit 4 în pat.

Omul minte cu tot cu nerușinare, bea încontinuu și sigur se mai droghează, că altfel nu avea acea ieșire de violentă pe Instagram. El nu respectă relaționarea cu copiii și implicit pe mine și ceea ce a făcut el public la adresa mea de 2 ani e o mizerie, iar eu am tăcut.

Da, punctul meu de vedere este de mamă care își protejează copiii de un om instabil care consumă ce consumă și care folosește copiii doar a arătă lumii că este tată, când de fapt nu se ocupă deloc, nu plătește nimic. (…)”, i-a povestit Andreea Bălan bunei sale prietene, conversație scoasă la iveală de sursa citată mai sus.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private