joi, iulie 9, 2020

Așa cum am mai spus de câteva ori, nu pot să beau apă plată. Știu că apa nu are gust, dar chiar și așa insipidă, eu nu pot să o consum. Dacă beau apă, am senzația că îmi e rău, scrie Andreea Bănică pe blogul său.

Vedeta spune că știe cât de importantă este hidratarea pentru organism, așa că încerc să suplinească absența apei din organism. ”În timpul sarcinii, am avut mare noroc că a fost sezonul pepenilor și mâncam foarte mult pentru a mă hidrata. Când mergeam la concerte, opream mașina peste tot pe unde vedeam pepeni și făceam plinul”, a continuat Andreea.

Citește și:

Acum, cântăreața folosește o altă metodă, la fel de naturală și benefică organismului: bea apă cu sirop de cătină. ”Dacă nu pot bea apă completez cu un astfel de siropel, ca să mă mint, oarecum. Decât să beau sucuri din comerț, care au foarte mult zahăr, prefer să beau ceva natural. Pun siropul în apă și beau 2-3 sticle pe zi. Am un prieten foarte bun la Târgu Jiu care îmi aduce destul de des siropul de cătină, preparat chiar de el. Am mare încredere în acest sirop și îi dau chiar și Sofiei, a completat artista.

Citește și:

Despre beneficiile consumului de sirop de cătina, puteți afla pe blogul Andreei Bănică.

Parteneri