Sari la conținut

Andreea Esca, secretul pentru care arată impecabil la 50 de ani. Evită un aliment

Sursă: Instagram

Andreea Esca, cea mai longevivă prezentatoare de știri din România, având o carieră de aproape 30 de ani de prezentatoare de știri a dezvăluit secretul siluetei sale de invidiat! Jurnalista nu se atinge niciodată de anumite produse pentru a arăta mereu impecabil. Iată ce stil de viață are.

Andreea Esca merge la sală constant, iar mărturie stau imaginile postate de ea pe diferite conturi de socializare. Ea a împărtășit urmăritorilor ei de pe Instagram exercițiile pe care le face, iar unele sunt chiar dificile. Imaginile au devenit virale, iar mulți urmăritori au lăudat-o pentru dedicația sa.

Secretul Andreei Esca, dezvăluit: Am renunțat la dulciuri și pâine

„Greu la deal, dar nu mă las! «Nu te lăsa ca un câine la doi câini!» Nu mai știu de unde știu vorba asta”, a fost mesajul vedetei, iar din imaginile postate se poate observa că respectă un antrenament cât se poate de complex.

Pe lângă antrenamentele complicate pe care le face, jurnalista Andreea Esca susținea că a ținut dietă, dar nu după ureche, ci îndrumată de un medic nutriționist.

„Am mers întâi la un nutriționist, la Simona Colonescu, o nutriționistă cu care lucra deja Alexia și care m-a ajutat foarte mult – eu nu pot să țin à la long același regim și mă plictisesc – și după aceea am mers la Metabolic Balance, la un medic care se ocupă de acest program și care este foarte cunoscut.

Mi-a făcut niște analize și mi-a prescris o dietă. Sinceră să fiu, lucrurile sunt destul de simple, adică trebuie să înveți cumva să mănânci, să nu asociezi niște alimente și să ai voință să mănânci cantitatea care trebuie și alimentele combinate într-un anume fel”, spunea vedeta TV.

În plus, ea spunea că nu a consumat deloc zahăr și nici dulciuri, iar pâine avea voie o singură felie la o masă, aceasta fiind de secară. Aceasta din urmă a fost și interdicția care a afectat-o cel mai mult, în contextul în care înainte mânca destul de multă pâine.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: