marți, iunie 6, 2023

George Burcea rupe tăcerea după divorțul de Andreea Bălan. Actorul și-a deschis inima și a făcut noi mărturisiri despre mama fiicelor sale.

„Eu nu aș numi doi ani de luptă, le-aș zice doi ani de ego. Greșeala mea foarte mare a fost că eu niciodată nu mi-am dorit să fac jocul presei. Înțeleg lucrurile, dar nu am vrut să îl fac și poate am greșit.

Ceea ce m-a dus la o relație foarte destabilizată cu presa, iar asta a făcut ca în momentul în care a apărut o știre, presa știind că sunt greu de contactat și că nu vorbesc, să scrie unele lucruri.

Te-ar mai interesa: Semnul de cancer esofagian care apare după masă. A...

Eu cred foarte mult, și o spun din propria experiență, că la un divorț nu se ajunge într-o săptămână, două. Este un mix de probleme, e un cumul de factori care se adună de-a lungul mai multor ani, luni, și care afectează relația.

Oamenii din exterior nu înțeleg prea bine acest lucru. La noi a fost un cumul de factori, nu vreau să dezvolt”, a spus George Burcea pentru fanatik.ro.

„Ne-am căsătorit pentru că a fost nevoie”

„Dacă ne-am căsătorit nu înseamnă că lucrurile erau bune înainte de asta. Ne-am căsătorit pentru că a fost nevoie să ne căsătorim. Ca să nu spun că a trebuit să ne căsătorim. Din cauza unei dorințe ale unui om. Nici măcar ca să ne reparăm relația”, a mai spus actorul.

Te-ar mai interesa: Cum îți dai seama că ești în prag de infarct. Toat...

„În ultimii doi ani de zile, am avut maximum două discuții cu Andreea și acelea scurte. Eu nu vorbesc cu Andreea pentru că Andreea m-a blocat de doi ani. Relația pe care eu o am cu fetele se întreține prin bunică, prin mama Andreei.

Când merg să iau copiii, îi iau doar în prezența bunicii sau a bonei sau bonelor, iar când îi duc înapoi, la fel. Eu nu vorbesc cu Andreea, deși mi s-ar fi părut normal să întreținem o legătură. Am vorbit cu ea pe contul mamei Andreei”, a spus George Burcea.

Te-ar mai interesa: Incredibil dar adevărat! Tatăl acestui copil nu s-...


„Am făcut o greșeală. Nu eram dependent”

„Din păcate s-a mediatizat foarte mult că Burcea este bețiv și drogat. Lumea nu știe faptul că eu, în ultimii doi ani, o dată la săptămână, la lună, de câte ori mi s-a cerut, eu am fost testat de droguri.

Având în vedere că am avut două procese, eu nu aveam cum să fac lucrul acesta. În primul rând, nu îmi doresc să fac asta, am făcut o greșeală.

NU eram dependent, să le fac în continuare. Și, cel mai important, eu am nevoie să am copiii aproape. Ce om normal la cap ar putea să repete o asemenea greșeală, să se drogheze în continuare?

Te-ar mai interesa: Predicții Cristina Demetrescu: România, transformă...

S-a propagat doar punctul de vedere al fostei, că eu sunt drogat și bețiv, fără să se știe că eu sunt testat des”, a mai spus actorul.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private