Sari la conținut

Andreea Marin, însărcinată din nou?! Toată lumea o știe pe Violeta, însă puțini știu că Zâna mai are încă doi copii

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete din țară. Recent, invitată la o serie de podcast-uri, vedeta și-a deschis sufletul și a recunoscut că pe plan personal viața a fost mai grea cu ea, trăind multe dezamăgiri. Cu toate acestea, în prezent, Zâna, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Adrian Brâncoveanu.

Andreea Marin și copiii ei

Toată lumea o cunoaște pe fiica biologică a Andreei Marin, Violeta, însă puțini știu că Andreea mai are doi copii.

În urmă cu zece ani, fosta prezentatoare TV a adoptat doi copii din Africa și Asia. Pe vremea când era ambasador UNICEF a fost în vizită în Africa , acolo unde s-a îndrăgostit de o fetiță din Kenya. Impresionată, desigur, de situația în care copila trăia, vedeta a decis atunci să o înfieze la distanță.

Gestul său impresionant a continuat cu cel de-al doilea copil. De această dată, Andreea Marin a fost vrăjită de un băiețel din China. Vedeta le-a oferit celor doi acces la educație și datorită contribuției ei, dar și a altor oameni, aceștia au crescut mari și duc o viață fără lipsuri.

”Acum sunt mari şi mă bucur că am putut să pun umărul şi eu, alături de alţi părinţi din întreaga lume care fac asta, la educarea lor, pentru că problema lor mare este lipsa accesului la sistemul de sănătate şi la sistemul educaţional. Practic dacă nu ai şansa să fii educat aşa cum se cuvine, nu îţi creezi o şansă reală pentru viitorul tău. N-ai cum să creşti. Contează şi unde te naşti”, a declarat Andreea Marin, potrivit Libertatea.

Sursă FOTO: Rețete si Vedeta

Andreea Marin din nou mămică?

De ani buni, Andreea Marin trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de omul de afaceri Adrian Brâncoveanu. Deși aceștia nu au în plan oficializarea relației printr-o căsătorie, își doresc să devină părinți.

“El este un om discret, nu își dorește să apară în public. Are și o altă meserie, este diplomat iar asta m-a ajutat în dorința mea de a fi discretă. Am învățat ce înseamnă un alt gen de dragoste de la el. Nu am mai trăit acest gen de dragoste, e altceva, el e altfel. Am învățat să respectăm limitele celuilalt. Ne dorim un copil, dar nu depinde doar de noi. Cu ajutorul lui Dumnezeu vom avea și un copil. Și Violeta își dorește mult asta, sunt convinsă”, a declarat Andreea Marin, conform Canal 33.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel