joi, decembrie 8, 2022

Andreea Marin este printre cele mai iubite și apreciate prezentatoare din România, chiar și după zeci de ani de carieră. Deși pe plan profesional, mereu a strălucit, pe plan personal, a avut și perioade foarte dificile.

Andreea Marin a trecut prin trei divorțuri, însă de mai bine de 5 ani trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Adrian Brâncoveanu.

Toată lumea știe că Andreea fost căsătorită cu Ștefan Bănică Jr. cu care are și o fiica, despre care s-a vehiculat ar fi înșelat-o.

Te-ar mai interesa: Tulburarea de somn care îmbătrânește și îngroașă v...

Chiar dacă nu a vorbit cu nume şi prenume, Andreea Marin a recunoscut că a fost înșelată în căsnicie și spune că a ales să plece fără să se uite în urmă.

„Pentru mine trecutul nu mai contează. Trecutul acela nu a depins de mine. Generic vorbind, nu e comod să te simți înșelată. Pe o scară de la 1 la 10 te doare spre 11. Nici un divorț nu e o dramă, e o realitate. Când nu te mai înțelegi, părerea mea e să-și vadă fiecare de drum. Putem fi fericiți separat. Eu am hotărât să fiu fermă. (…)

Oamenii nu au treabă. Este o chestiune de alegere. Eu, s-a văzut ce am ales, în timp. Am ales să-mi văd de drum când nu a fost ce trebuie. Cred că este o chestiune de respect reciproc. Și respectul ăsta, nu poți așa, să-l împaci cu orice atitudine.

Te-ar mai interesa: O femeie extrem de slabă și-a fracturat 4 coaste d...

Realmente, tu alegi pe ce poziție te așezi când accepți sau nu accepți ceva, și dacă vrei să se mai întâmple asta (înșelatul), pentru că se mai poate întâmpla și în viitor. Nu e o chestiune care neapărat se întâmplă o singură dată.”, a spus Andreea Marin, în cadrul podcastului prezentat de Cristina Șișcanu.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private