miercuri, septembrie 28, 2022

Fostul model, Andreea Tonciu, și-a îngrijorat fanii după ce și-a făcut lipsită prezența de pe rețelele sociale. Vedeta a trecut prin clipe de coșmar.

Frumoasa bruneta a povestit pentru cei de la SpyNews că i-a apărut ceva în jurul ochiul, ca un fel de coș, însă nici pe departe nu era vorba despre un coș. Ea susține că nu a băgat prea mult de seamă și s-a gândit că totul va trece de la sine, astfel că a mers la salon pentru a se pensa, iar acolo cosmeticiana a umblat la acel semn. La puțin timp vedeta a avut însă parte de un șoc. Ochiul i s-a umflat, iar aceasta susține că arăta ca și cum ar fi fost bătută.

Te-ar mai interesa: Ultima modă în materie de slăbit. Fără alimente in...

Andreea Tonciu, operată de urgență: „M-am văzut desfigurată la față”

„Am avut în jurul ochiului ca o cărniță crescută, nu știam ce era concret. Era exact cum se termină ochiul. N-am umblat la ea, dar înainte să plec la mare, acum două săptămâni, m-am dus la mine în cartier să mă pensez și cosmeticiana a umblat la el. Atât a fost! L-a declanșat și a crescut atât de mare, mi s-a umflat ochiul și dedesubt și pleoapa, zici că eram bătută”, a declarat Andreea Tonciu pentru Spynews.

„După trei zile, când m-am trezit, am zis că mor. M-am dus la dermatolog, mi-a zis că este un chist epidermoid și că nu trebuia să se umble la el. Cosmeticiana a crezut că e coș, dar nu era coș, era foarte mic”, a completat.

Te-ar mai interesa: Unde doare colonul și de ce apare durerea. Atenție...

„Am urmat un tratament cu antibiotic și o cremă, iar apoi m-am dus și m-am operat. Mi l-a scos. Sunt bandajată, astăzi mă duc să-mi schimbe bandajul să vad cum e. M-a tăiat acolo puțin. Acum mă simt bine, dar îți dai seama prin ce am trecut când m-am văzut desfigurată la față. Mai începea și fiica mea școala. Am zis ce o să fac, dacă nu mă dezumflu cum o să mă duc așa… dacă mă duc cu ochelari de soare o să zică lumea uite-o și pe asta, a venit cu ochelari de soare. Sunt ok acum. Nu mai sunt umflată, doar că nu știu cum arată, sunt bandajată. (…) Poți să rămâi și cu semn”, a continuat.

Te-ar mai interesa: O tânără de 22 ani s-a sinucis din cauza bolii Lym...

„Nu a știut fata, a crezut că e coș. Ea m-a pensat și a umblat acolo fără să vrea. Când am simțit că umblă i-am zis să-l lase, dar l-a declanșat și asta a fost. După a început să explodeze”, a mai declarat Andreea, tot pentru Spynews.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private