luni, septembrie 26, 2022

Andrei Caramitru, 6 măsuri „rapide și brutale” pentru oprirea pandemiei. „Bătuți cu sete de jandarmi”, este una dintre măsuri.

Fostul consilier al lui Dan Barna propune o serie de măsuri, care trebuie luate „începând de azi”. Fiul regretatului actor Ion Caramitru este adeptul lockdown-ului total de două săptămâni, „pentru toată lumea” și de patru săptămâni, „pentru cei de peste 60 de ani”. Pentru persoanele nevaccinate, Caramitru propune lockdown pe viață.

Te-ar mai interesa: Câte milioane de euro pierde România pentru a dist...

„Înțeleg ca s-a speriat pana si Președintele de situație si va lua măsuri azi. târziu nenica – costul inacțiunii e de peste 10000 de morți, ceva inimaginabil.

Mă rog. Dau si eu – degeaba ca de obicei – niște sugestii aici. Obiectivele sunt 2: accelerarea masiva a vaccinării si stoparea transmisiei. Dacă ratează si momentul asta, tragedia va fi incomensurabilă”, a scris Caramitru pe pagina sa de Facebook.

Andrei Caramitru, 6 măsuri „rapide și brutale” pentru oprirea pandemiei

„Bun – ce trebuie făcut, ce aș face eu, cu toate riscurile asumate:

  • Stare de urgență instituită de azi. Armata, poliția si jandarmii pe străzi. În stare de urgență se pot lua măsuri rapide si brutale, nu se mai aplica regulile uzuale.
  • 2 săptămâni de lockdown pentru toată lumea, imediat; 4 săptămâni pentru cei de peste 60 de ani (80% din decese acolo sunt). Scoli, activități, pelerinaje, restaurante – oprite ACUM.
  • După cele 2/4 săptămâni – cei vaccinați ies din lockdown, ceilalți nu. Înseamnă practic instituirea dură a certificatului verde pe model Italia. Dacă nu te vaccinezi trebuie sa faci pe banii tai test rt-pcr la 2 zile.
  • Oricine se opune, urlă sau dezinformează: arestat pentru încălcarea stării de urgență (e ca la război – nu poți sa te aliezi cu Dușmanul, se cheamă trădare).
  • Discutat urgent cu BOR: dacă nu susțin lupta contra pandemiei prin vaccinare IMEDIAT – zero lei si bani pe 2-3 ani, NIMIC nu mai primesc de la nimeni.
  • Cine face demonstrații contra măsurilor: bătuți cu sete de jandarmi la fel cum fac italienii si francezii. Se calmează si ăia rapid.

„Cu așa măsuri, imediat se vor buluci toti sa se vaccineze”

„Cum comunici așa ceva? Îi chemi pe responsabilii pe sănătate din sistem, OMS-ul care e în Romania, reprezentanții pe sănătate de la toate partidele, reprezentanții cultelor religioase, ai armatei jandarmeriei poliției . Se discuta – nu trebuie consens full – si după 2 ore se iese cu textul de mai sus. Arată ca există o minimă coordonare și avem totuși un stat cât de cât funcțional.

Te-ar mai interesa: Declarații șocante! Dr. Streinu-Cercel rupe tăcere...

Cu așa măsuri, imediat se vor buluci toti sa se vaccineze. În 2 săptămâni creșterea va fi stopata. Pana in Decembrie o să stăm bine. Dacă e ceva mai light – nu va funcționa. Deci degeaba iar ne chinuim ca nu rezolvam nimic. Mai bine ne chinuim toti doar câteva săptămâni si scăpăm”, a concluzionat Andrei Caramitru.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private