Sari la conținut

Andrei Pleșu: ”Dacă sunt hipertensiv sau copiii și nepoții mei încep să tușească îngrijorător, nu-l sun pe dl Dan Bittman pentru ajutor. Prefer să mă sfătuiesc cu medicul”

Scriitorul Andrei Pleșu a scris în cel mai recent editorial postat în ”Dilema Veche” despre frica românilor de vaccin și tendința acestora de a crede teorii ale conspirației, în locul informațiilor venite de la specialiști. 

„Dacă am crampe stomacale, mă dor dinții, sunt hipertensiv sau copiii și nepoții mei încep să tușească îngrijorător, (…) nu-l sun pe dl Dan Bittman pentru ajutor. Prefer să mă sfătuiesc cu medicul de familie sau cu un alt specialist, acreditat profesional să se ocupe de problemele mele de sănătate,“ scrie Pleșu, citat de libertatea.ro. 

A trecut prin boală după a doua doză de vaccin

Scriitorul a mai dezvăluit că s-a vaccinat cu cele trei doze și a trecut și prin boală.

„M-am vaccinat fără ezitare. Mai întâi cu Pfizer (cu rapel cu tot) și, de curând, cu a treia doză (tot Pfizer)“, își începe scriitorul editorialul din Dilema Veche. Apoi, povestește că a și trecut prin boală, după ce a făcut a doua doză de vaccin. „(…) Am făcut și boala (patru zile de spitalizare) și mi-am întrebat prietenii doctori de ce m-am mai vaccinat, dacă tot am luat virusul. O fi având dreptate madam Șoșoacă?! Nu! – mi-au spus ei. Dacă nu erai vaccinat, făceai o formă mult mai gravă a infecției. Oricum, acum sunt bine. Și precaut în continuare“, scrie Andrei Pleșu.

Etichete:
Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: