duminică, februarie 5, 2023

Avocatul lui Andrew Tate ar fi depus la dosar, urmând procedura penală, un certificat care atestă faptul că fostul campion la kickboxing ar suferi de o boală incurabilă, anume cancer testicular.

Din aceste considerente, Tate cere să fie plasat în arest la domiciliu, pentru a putea urma tratamentul prescris de către specialiști, și de a petrece timp alături de copilul său în vârstă de numai un anișor, scrie playtech.ro. 

Te-ar mai interesa: Medicamentul minune cu care slăbesc rapid vedetele...

Andrew Tate și fratele său mai mic, Tristan, sunt acuzați de trafic de persoane, spălare de bani și alte fapte penale în cadrul unui dosar deschis, de curând, la Curtea de Apel București.

Instanțele de judecată au decis arestarea preventivă a celor doi frați britanici, care se află, momentan, în spatele gratiilor pentru 30 de zile. Magistrații au respins cererea lui Tristan și Andrew Tate de a fi cercetați în libertate.

Tristan și Andrew Tate au angajat un fost ofițer de poliție din România să le asigure protecție

Recent, au apărut informații în presă potrivit cărora frații Tate s-ar fi temut pentru propria siguranță, motiv pentru care au angajat forțe de ordine și oameni cu pregătire militară, care să le asigure protecție.

Te-ar mai interesa: Cât câștigă lunar cel mai bine plătiți medici de f...

Bogdan Stancu, fostul ofiţer DGPI care le-a asigurat paza lui Andrew și Tristan Tate, a declarat la Antena 3, că cei doi frați milionari s-ar fi temut pentru viaţa lor, motiv pentru care erau înconjuraţi, în permanență, de oameni cu pregătire militară.

„Eu am ajuns la ei în urmă cu aproximativ doi ani. Le-am securizat casa, m-am ocupat de tot ce ţine de sistemele de securitate.

Ulterior, m-au întrebat dacă pot să-i ajut în legătură cu siguranţa lor, deoarece le era teamă că cineva ar putea să le facă rău. Le-am spus că pot să-i ajut. Aveau nevoie de noi să-i ducem în siguranţă.

Te-ar mai interesa: Băutura care micșorează creierul! Poate cauza deme...

Şoferii pe care i-am angajat aveau anumite calităţi, nu erau oameni obişnuiţi, ci erau persoane care aveau pregătire militară”, a relatat fostul ofiţer DGPI pentru sursa citată.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private