Sari la conținut

Andrew Tate susține că are o boală incurabilă și cere arest la domiciliu. Avocatul lui a depus deja un certificat doveditor

Avocatul lui Andrew Tate ar fi depus la dosar, urmând procedura penală, un certificat care atestă faptul că fostul campion la kickboxing ar suferi de o boală incurabilă, anume cancer testicular.

Din aceste considerente, Tate cere să fie plasat în arest la domiciliu, pentru a putea urma tratamentul prescris de către specialiști, și de a petrece timp alături de copilul său în vârstă de numai un anișor, scrie playtech.ro. 

Andrew Tate și fratele său mai mic, Tristan, sunt acuzați de trafic de persoane, spălare de bani și alte fapte penale în cadrul unui dosar deschis, de curând, la Curtea de Apel București.

Instanțele de judecată au decis arestarea preventivă a celor doi frați britanici, care se află, momentan, în spatele gratiilor pentru 30 de zile. Magistrații au respins cererea lui Tristan și Andrew Tate de a fi cercetați în libertate.

Tristan și Andrew Tate au angajat un fost ofițer de poliție din România să le asigure protecție

Recent, au apărut informații în presă potrivit cărora frații Tate s-ar fi temut pentru propria siguranță, motiv pentru care au angajat forțe de ordine și oameni cu pregătire militară, care să le asigure protecție.

Bogdan Stancu, fostul ofiţer DGPI care le-a asigurat paza lui Andrew și Tristan Tate, a declarat la Antena 3, că cei doi frați milionari s-ar fi temut pentru viaţa lor, motiv pentru care erau înconjuraţi, în permanență, de oameni cu pregătire militară.

„Eu am ajuns la ei în urmă cu aproximativ doi ani. Le-am securizat casa, m-am ocupat de tot ce ţine de sistemele de securitate.

Ulterior, m-au întrebat dacă pot să-i ajut în legătură cu siguranţa lor, deoarece le era teamă că cineva ar putea să le facă rău. Le-am spus că pot să-i ajut. Aveau nevoie de noi să-i ducem în siguranţă.

Şoferii pe care i-am angajat aveau anumite calităţi, nu erau oameni obişnuiţi, ci erau persoane care aveau pregătire militară”, a relatat fostul ofiţer DGPI pentru sursa citată.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel